>> Købe Ceclor CD <<

købe Ceclor CD Hurtig Ingen recept

Ceclor CD Almindelig brug

Ceclor CD tilhører antibiotika. Det bruges til at behandle infektioner i huden, luftveje, bihuler, øre og urinveje. Det virker ikke for forkølelse, influenza eller andre virale infektioner. Det virker ved at dræbe de bakterier, der forårsager din infektion og ved at stoppe væksten af det. Det virker ikke for virusinfektioner (fx forkølelse, influenza).

Ceclor CD Dosering og retning

Følg skema og dosis, som lægen har givet dig omhyggeligt. Tag din medicin med jævne mellemrum. Tag det ikke oftere end rettet. Svæv tabletterne hele med et helt glas vand med eller uden mad. Undgå at skære, knuse eller tygge tabletten. Tag Ceclor CD på omtrent samme tid hver dag med mad. Dette vil have den bedste effekt. Det vil også hjælpe dig med at huske, hvornår du skal tage tabletterne. Fortsæt med at tage din medicin så længe din læge fortæller dig. Opdel ikke tabletterne, medmindre de har en score linje. Hvis du begynder at føle dig bedre efter et par dage, skal du ikke stoppe med at tage Ceclor CD. Det er vigtigt at afslutte hele kurset. På anden måde kan bakterierne, der forårsager din infektion, fortsætte med at vokse og formere sig, så din infektion måske ikke rydder fuldstændigt, eller dine symptomer kan komme tilbage. Spild ikke doser eller stop din medicin tidligt.

Ceclor CD Forholdsregler

Fortæl din læge om al din allergi (mad, medicin osv.) Fortæl det til din læge, hvis du har eller har haft nyre- eller leversygdom, alvorlige tarmbetingelser, hvis du er gravid eller du bliver gravid eller ammer. Vær forsigtig med at køre bil eller betjene maskiner, indtil du ved, hvordan Ceclor CD påvirker dig, fordi det kan forårsage svimmelhed eller døsighed hos nogle mennesker. Glem ikke at fortælle din læge din lægehistorie.

Ceclor CD Kontraindikationer

Tag ikke Ceclor CD, hvis du nogensinde har haft en allergi over for et lægemiddel, der indeholder cefaclormonohydrat, andre cephalosporiner, penicillin eller nogen af de ingredienser, som dette lægemiddel består af. Giv ikke dette lægemiddel til et barn under 12 år. Mulige bivirkninger Nedenfor er bivirkninger, som du bør rapportere til din læge eller sundhedspersonale hurtigst muligt. Bivirkninger omfatter allergiske reaktioner som hududslæt, kløe eller elveblødninger, hævelse af ansigt, læber eller tunge, åndedrætsbesvær, svimmelhed, feber eller kulderystelser, rødme, blærer, skrælning eller løsnelse af huden, herunder i munden, anfald, alvorlig eller vandig diarré, mavesmerter eller kramper øm i halsen, hævede led, urinpassage eller ændringer i mængden af urin, usædvanlig blødning eller blå mærker, usædvanlig svag eller træt. Der er en anden liste over bivirkninger, der normalt ikke har brug for akut lægehjælp, men du bør informere din læge eller sundhedspersonale, hvis de fortsætter eller er generende. Denne form for bivirkninger omfatter gas eller halsbrand, hovedpine, kvalme, opkastning.

Ceclor CD Interaktioner

Der er nogle interaktioner af Ceclor CD med stoffer som andre antibiotika og probenecid. Inden du bruger denne medicin, skal du fortælle din læge eller apoteket om alle receptpligtige og ikke-prædiktive / urteprodukter, du måtte bruge, især opmærksom på levende bakterievacciner, probenecid, warfarin. Tag ikke Ceclor CD, hvis du har allergi over for cefaclor eller lignende antibiotika som Ceftin, Cefzil, Duricef, Fortaz, Keflex, Omnicef, Spectracef, Suprax og andre.

Ceclor CD Manglende dosis

Hvis det er næsten tid til din næste dosis, skal du springe over den dosis du savnede og tage din næste dosis, når du er beregnet til. Hvis det er næsten tid til din næste dosis, skal du kun tage den dosis. Tag ikke en dobbelt dosis for at gøre op for den dosis, du har savnet. Der bør være et interval på mindst 4 timer mellem doserne.

Ceclor CD Overdosering

Hvis du mener, at du eller nogen anden har måske taget for meget Ceclor CD, skal du straks kontakte din læge, fordi du måske har brug for akut lægehjælp eller kontakt et giftkontrolcenter eller akutrum på én gang .. Gør dette selv hvis der ikke er tegn på ubehag eller forgiftning. Symptomer på overdosering kan omfatte sygdom, opkastning, ubehagelig mave eller diarré.

Ceclor CD Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 15 og 30 grader C (59 og 86 grader F). Kast medicinen væk efter udløbsdatoen. Opbevares utilgængeligt for børn.

Ceclor CD Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Ceclor CD <<


[top]