>> Købe Caziant <<

købe Caziant Hurtig Ingen recept

Caziant (Mircette) Almindelig brug

Caziant er en kombination af kvindelige hormoner som desogestrel / ethinylestradiol og ethinylestradiol, der anvendes til at forhindre ægløsning. Denne præventionsmedicin ændrer tilstanden af cervikal slim og livmoderforing og hæmmer bevægelsen af sædceller til livmoderen og fastgørelsen af et befrugtet æg til livmoderen.

Caziant (Mircette) Dosering og retning

Følg alle anbefalinger fra din sundhedsrådgiver. Tag den første på din menstruations første dag eller den første søndag efter din periode startede. Hvis du bruger Caziant til spids tid, kan du få brug for yderligere prævention. Der er 28 dages præventionspakker med syv 'påmindelse' piller for den regelmæssige cyklus. Mens du bruger 'påmindelse' piller, begynder perioden normalt. Gennembrud blødning er mulig, hvis det bliver tungt og fortsætter, informere din læge. Tag hver pille hver dag om samme tid. Når din pillepakke er over, start en ny. I tilfælde af nødvendige medicinske test eller operation, er det muligt, at du måske skal stoppe med at bruge Caziant i en kort periode.

Caziant (Mircette) Forholdsregler

Det kan være nødvendigt med yderligere præventionsmetoder (kondomer eller spermicider), når du begynder at bruge Caziant. Indtagelse af hormoner kan øge risikoen for blodpropper, hjerteanfald, slagtilfælde, især hos patienter over 35 år eller rygere. Informer din læge, hvis du har problemer med hjerte, blodtryk, kongestiv hjertesvigt, angina, højt kolesteroltal, depression i historien, anfald eller epilepsi, diabetes, galdeblære sygdom, åreknuder, tuberkulose, uterin fibroid tumorer, en historie med fibrocystisk brystsygdom , knuder, klumper.

Caziant (Mircette) Kontraindikationer

Denne medicinering kan ikke anvendes til gravide eller dem lige efter fødslen, hos patienter med slagtilfælde eller blodpropper i historien, cirkulationsproblemer, vaginal blødning, hormonelateret kræft, lever sygdoms- eller levercancer, cirkulationsproblemer, unormal vaginal blødning, migrænehovedpine, hjerteventil lidelse, alvorligt højt blodtryk, gulsot forårsaget af p-piller i historien. Bivirkninger Udover allergiske symptomer (elveblødninger, hududslæt, ansigtssvulmer, vejrtrækningsbesvær) kan denne medicin være årsag til pludselig følelsesløshed eller svaghed, smerter bag øjnene, problemer med syn, hovedpine, forvirring, tale eller balance, en ændring i mønster eller sværhedsgrad af migrænehovedpine, brystsmerter eller kraftig følelse, smerteudbredelse i arm eller skulder, kvalme, svedtendens, generel dårlig følelse, hævelse i ekstremiteterne, depression, appetitløshed, kvalme, mavesmerter, mørk urin, gulsot .

Caziant (Mircette) Interaktioner

Der er stoffer, der kan interagere med Caziant. Informer din læge om alle foreskrevne og over-the-counter medicin, urteprodukter og kosttilskud du bruger og især om theophyllin (Respbid, Theo-Dur), acetaminophen (Tylenol) eller ascorbinsyre (C-vitamin), prednisolon (Orapred), St . John's wort, beslaglægemidler, cyclosporin (Gengraf, Neoral, Sandimmune), en barbituratslakativ, HIV- eller AIDS-medicin og antibiotika.

Caziant (Mircette) Manglende dosis

Hvis du savnede en pille, risikerer du at blive gravid, øges. Hvis du har glemt at tage en 'aktiv' pille, skal du tage to piller, så snart du husker, så vend tilbage til din tidsplan. Hvis du savner to 'aktive' piller i træk i første eller anden uge af behandlingen, skal du tage to piller om dagen i to dage i træk. Så vend tilbage til din tidsplan. Brug præventionskontrol i løbet af syv dage, hvis der opstår en sådan »fejltagelse«. Hvis du savner to aktive piller i træk i tredje uge, eller hvis du savner tre piller i træk i løbet af en af de første tre uger, skal du starte en ny pakke piller, som om du er en første dagstarter. Hvis du ikke tog tre aktive piller i træk i løbet af en af de første tre uger, skal du starte en ny pakke samme dag som om du er en første dagstarter. Hvis du hoppede over indtagelse af to eller flere piller, har du muligvis ikke månedskrig i løbet af denne måned. Hvis du savner en periode i to måneder i træk, kan du være gravid. Hvis du savner nogen påmindelse piller, smide de ubesvarede piller væk og vend tilbage til din tidsplan.

Caziant (Mircette) Overdosering

De mest forventedeOvervindelige symptomer på denne medicin er opkastning, kvalme og vaginal blødning.

Caziant (Mircette) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 20-25 C (68-77 F). Opbevares væk fra fugt, varme og sollys. Det anbefales ikke at opbevare på et badeværelse og steder der er tilgængelige for børn.

Caziant (Mircette) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Caziant <<


[top]