>> Købe Caverta <<

købe Caverta Hurtig Ingen recept

Caverta Almindelig brug

Hovedkomponenten i Caverta er Sildenafil. Sildenafil påvirker reaktionen på seksuel stimulering. Det virker ved at forbedre glat muskel afslapning ved hjælp af nitrogenoxid, et kemikalie, der normalt frigives som reaktion på seksuel stimulering. Denne glatte muskel afslapning tillader øget blodgennemstrømning i visse områder af penis, hvilket fører til en erektion. Sildenafil anvendes til behandling af erektil dysfunktion (impotens) hos mænd og pulmonal arteriel hypertension. Sildenafil kan også anvendes til andre formål, som ikke er nævnt ovenfor.

Caverta Dosering og retning

Caverta tages cirka 0,5-1 time før seksuel aktivitet. Tag ikke Viagra mere end en gang om dagen. Et fedtfattigt måltid kan forsinke tiden for virkningen af dette lægemiddel. Prøv ikke at spise grapefrugt eller drikke grapefrugtsaft, mens du bliver behandlet med Sildenafil.

Caverta Forholdsregler

Inden du begynder at tage Sildenafil, skal du fortælle det til lægen eller apoteket, hvis du er allergisk over for det; eller hvis du har andre allergier. Alderen kan være mere følsomme over for bivirkningerne af lægemidlet. Kontraindikationer Caverta er kontraindiceret hos patienter, der tager anden medicin til behandling af impotens eller ved brug af et nitratlægemiddel til brystsmerter eller hjerteproblemer. Denne medicin bør ikke tages af kvinder og børn såvel som hos patienter med en kendt overfølsomhed overfor en hvilken som helst bestanddel af tabletten.

Caverta Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er hovedpine, rødme, halsbrand, maveforstyrrelser, næsespænding, lyshår, svimmelhed eller diarré. En alvorlig allergisk reaktion på dette lægemiddel er meget sjælden, men søg omgående lægehjælp, hvis det opstår. Mange mennesker, der bruger dette lægemiddel, har ikke alvorlige bivirkninger. Hvis du bemærker bivirkninger, som ikke er nævnt ovenfor, skal du kontakte din læge eller apotek.

Caverta Interaktioner

Dette lægemiddel bør ikke bruges med nitrater og rekreative lægemidler kaldet "poppers" indeholdende amyl- eller butylnitrit; alfa-blokering medicin; andre medicin til impotens; højt blodtryksmedicin osv. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger.

Caverta Manglende dosis

Caverta bruges efter behov, så du er usandsynligt, at du skal være på en doseringsplan.

Caverta Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse af svimmelhed eller svimmelhed.

Caverta Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem ikke stofferne i badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Caverta Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Caverta <<


[top]