>> Købe Catovel <<

købe Catovel Hurtig Ingen recept

Catovel (Acticin) Almindelig brug

Catovel er et anti-parasitmedicin, der anvendes topisk til at behandle angreb med Sarcoptes scabiei (scabies) og hovedlus.

Catovel (Acticin) Dosering og retning

Massage cremen i din rene og tørre hud fra hovedet til sålerne. Hos spædbørn og ældre skabb kan det også påvirke hovedbunden. For en gennemsnitlig voksen er dosen på 30 mg tilstrækkelig. Vask ikke fløden i 6-14 timer. Tempel, hovedbund og pande af de syge spædbørn skal også behandles af Catovel. Anvend ikke på irriteret hud, åbne nedskæringer eller sår. Må ikke tages oralt. Undgå at få medicinen til næse, mund, øjne eller kønsorganer. Gentag behandlingen, hvis lus stadig ses en uge efter din første ansøgning.

Catovel (Acticin) Forholdsregler

For at forhindre genfødning behandler dit miljø (tøj, sengetøj, hatte, hårbørster, puder, møbler og tilbehør), når du behandler din krop. Vask alle dine tøj, håndklæder og sengetøj i varmt vand og tør i høj varme. Behandl med permethrin overfladespray møbler i dit hus. Under behandling undgå seksuelle kontakter eller være sikker på at alle seksuelle partnere behandles for at forhindre geninfektion af krabber. For at undgå spredning af infektionen må du ikke dele dine hårtilbehør, hårbørster, kamme, hatte, sengetøj, tøj og andre artikler til personlig brug.

Catovel (Acticin) Kontraindikationer

Patienter, der er allergiske over for allergi over for permethrin eller krysantemum bør ikke bruge dette lægemiddel. Brug ikke cremen, mens du ammer.

Catovel (Acticin) Eventuelle bivirkninger

Hvis du har tegn på allergi, såsom elveblest, udslæt, ansigts hævelse, kløe, rødme, mild forbrænding, stikkende, følelsesløshed eller tinning, svær vejrtrækning, kontakt straks lægen.

Catovel (Acticin) Interaktioner

Catovel anvendt topisk er ikke sandsynligt at interagere med andre stoffer. Fortæl din læge om alle medicin du bruger.

Catovel (Acticin) Manglende dosis

Normalt anvendes denne medicin kun én gang. Gentag behandlingen om syv dage, hvis det er nødvendigt.

Catovel (Acticin) Overdosering

Symptomer på Catovel Overdosering er ukendte. Kontakt din læge straks, hvis du har mistanke om, at du opbevarer

Catovel (Acticin) Opbevaring

Opbevar tabletter ved stuetemperatur mellem 15-30 C (59-86 F) i en tørt tæt beholder væk fra fugt og sollys.

Catovel (Acticin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Catovel <<


[top]