>> Købe Casodex <<

købe Casodex Hurtig Ingen recept

Casodex Almindelig brug

Bicalutamid tilhører en gruppe af ikke-steroide anti-androgener. Dette lægemiddel til behandling af metastatisk prostatacancer og hirsutisme hos mænd. Det blokerer effekten af testosteron (et mandligt hormon), som hjælper med at stoppe væksten og spredningen af kræftceller. Bicalutamid gives nødvendigvis sammen med et luteiniserende hormonfrigivende hormon (LHRH) -analog (fx goserelin eller leuprolid).

Casodex Dosering og retning

Tag Casodex i munden med et glas vand, med eller uden mad. Undgå at skære, knuse eller tygge denne medicin. Kontakt din læge om korrekt dosis for dig.

Casodex Forholdsregler

Inden du tager Casodex, skal du fortælle din læge eller kemiker, hvis du er allergisk overfor bicalutamid; eller hvis du har andre allergier. Da dette lægemiddel kan absorberes af huden, bør kvinder, som er gravide eller bliver gravid, ikke manipulere denne medicin.

Casodex Kontraindikationer

Casodex bør ikke anvendes af kvinder eller børn samt af patienterne, der har påvist en reaktion på overfølsomhed overfor bicalutamid. Denne medicin skal omhyggeligt anvendes af patienter med krænkelse af leverfunktion.

Casodex Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er svimmelhed, usædvanlig svaghed, døsighed, søvnbesvær, sløret syn, løbende næse eller ejakulationsproblemer. Stop med at bruge Casodex og kontakt din læge straks, hvis du har nogen af disse alvorlige bivirkninger: Penis erektion, der er smertefuld eller varer 4 timer eller længere, alvorlig svimmelhed eller svimmelhed. En meget alvorlig allergisk reaktion opstår sjældent. Hvis du bemærker de virkninger, der ikke er anført her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Casodex Interaktioner

Ingen Drug Interactions af klinisk betydning er blevet identificeret. Fortæl lægen eller apoteket om alle receptpligtige og nonprescription / urteprodukter, du måtte bruge, før du bruger denne medicin.

Casodex Manglende dosis

Hvis du har gået glip af din dosis, tag den så snart du husker det. Hvis du ser at det er nær tidspunktet for den næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og genoptage din normale doseringsplan. Tag ikke din dosis to gange.

Casodex Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse af svimmelhed eller svimmelhed.

Casodex Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem dem ikke i badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Casodex Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Casodex <<


[top]