>> Købe Careprost <<

købe Careprost Hurtig Ingen recept

Careprost Almindelig brug

Careprost øjendråber vil mediere sænkning af intraokulært tryk ved at lette udskillelsen af væsken, som er opbygget inde i øjet. Væsken hedder vandig humor og udskilles og udskilles konstant af vores øjne. Når udskillelsesprocessen bliver langsom, dråber Careprost eye aids. Careprost eyedrops arbejde, fordi de indeholder bimatoprost, en analog af et prostglandin som kemikalie, der har, herunder andre, karakteristisk at sænke det intraokulære tryk ved at hjælpe dræning af vandig humor. Således normaliseres intraoculartrykket, og risikoen for optisk nervebeskadigelse reduceres dramatisk.

Careprost Dosering og retning

Careprost øjendråber 0,03% bør påføres dagligt i det berørte øje efter vejledning fra din læge eller apoteket. Brug af kontaktlinser interfererer med virkningerne af Careprost øjendråber 0,03%. Inden du bruger Careprost øjendråber, skal du fjerne dine kontaktlinser, og efter at dråberne har haft deres virkning (usula femten minutter), skal du erstatte dem. Der er ikke noget specifikt tidsrum, hvor du skal bruge Careprost øjendråber, hver patient har forskellig respons på behandlingen, og du bør følge din læge ordrer. Det betyder, at du måske bliver nødt til at bruge dråberne i flere måneder eller endda år. Målet med at bruge Careprost øjendråber sænker intraokulært tryk, men dette vil ikke helbrede glaukom.

Careprost Forholdsregler

Fordi Careprost øjendråber kan få din vision til at blive sløret, anbefales det stærkt at du stopper alle aktiviteter, der kan sætte dit liv i fare. Brug ikke tunge maskiner, kør ikke. I femten minutter efter at du har brugt Careprost øjendråber, hvile.

Careprost Kontraindikationer

Du må ikke bruge Careprost øjendråber, hvis en af følgende situationer er gældende: * du er allergisk over for bimatoprost eller andre indholdsstoffer af Careprost øjendråber * du er gravid, har til hensigt at blive gravid eller ammer * har lever-, nyre- eller respiratoriske sygdomme

Careprost Mulige bivirkninger

De mest almindeligt rapporterede bivirkninger ved brug af Careprost øjendråber 0,03% omfatter: røde overbelastede øjne (konjunktiv hyperæmi), kløe, irritation eller øjenbetændelse (konjunktivitis) og øjenlåg (blefaritis), lysfølsomhed, øget farve eller pigment i området omkring øjet, visuelle ændringer, øjenvipper mørkere, mørkere iris, hovedpine, svimmelhed. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger på daglig basis, skal du straks rapportere dem til din læge.

Careprost Interaktioner

Hvis patienten bruger andre medicin, uanset om de er ordineret af en læge eller købt i skranken, kan kombinationen af stoffer føre til, at Careprost øjendråber ikke fungerer ordentligt. Hvis du bruger andre typer øjendråber, skal du kontakte din læge og fortælle ham navnene på de lægemidler, du bruger, før du begynder at bruge Careprost øjendråber. Carareprost øjendråber kan interagere med Latanoprost.

Careprost Manglende dosis

Hvis du mangler en dosis Careprost øjendråber, skal du tage den så snart du husker det, så længe det ikke er tid til at tage den næste dosis. Brug ikke dobbeltdosering til at udgøre den ubesvarede.

Careprost Overdosering

Der er ingen så alvorlige virkninger af Overdosering Under forhold, der er mistanke om, at patienten skal søge læge rådgivning.
Opbevaring
Careprost øjendråber skal opbevares på et køligt sted uden fugt, hvor temperaturen er under 25 Celsius. Fire uger efter at du har åbnet Careprost øjendråberflasken, skal du kassere det. Hold flasken væk fra børn.

Careprost Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Careprost <<


[top]