>> Købe Careprost + Applicators <<

købe Careprost + Applicators Hurtig Ingen recept

Careprost + Applicators Almindelig brug

Careprost indeholder den aktive bestanddel Bimatoprost, som er en syntetisk analog af et naturligt forekommende kemikalie kaldet prostglandin. Prostglandin er involveret i hårvækst, og den måde det virker på, er ved at øge længden af den fase, hvor hårvæksten er aktiv. Dette vil resultere i, at dine øjenvipper bliver længere og mørkere og vil fylde huller på dine øjenlåg forårsaget af hypotrichose.

Careprost + Applicators Dosering og retning

Måden at bruge Careprost øjendråber til maksimal effektivitet i øjenvipper vækst er som følger: Careprost øjendråber skal bruges hver dag ved at anvende lægemidlet i bunden af det øvre øjenlåg. Påfør ikke det på nederste øjenlåg. Før du anvender Careprost øjendråber, skal du sørge for, at dit ansigt er rent, og du har fjernet dine kontaktlinser. For at anvende dråberne skal du bruge de specielle applikatorer, der kommer i kasser med 30 stykker, der vil være nok i en hel måned. Sørg for, at børsten er helt ren, før du bruger den til at påføre dråberne, fordi hvis den er forurenet, er risikoen for infektion høj. Påfør en dråbe Careprost øjendråber til applikatoren, og rør forsigtigt huden på den øvre øjenlågsmargen. Hvis Careprost øjendråber kommer ind i dine øjne, er der ingen grund til at vaske det væk, da det ikke vil skade.

Careprost + Applicators Forholdsregler

Vær opmærksom på, at behandling for øjenvipper vækst kræver engagement. Resultaterne vil først vise sig efter 8 uger med kontinuerlig anvendelse, og vil maksimere omkring den 16. til 20. uge. Ved ophør af behandlingen ved hjælp af Careprost øjendråber, kan øjenvipper tilbage til deres forbehandlingstilstand. Brug af for meget af denne medicin vil ikke gøre det mere effektivt. Det tager regelmæssig brug og følgende af lægenes eksakte ordrer. Hvis du bruger Careprost-øjendråber forskelligt og i en højere mængde, som lægen har ordineret, kan du faktisk gøre det mindre effektivt i opnåelsen af det ultimative mål for øjenvipper vækst.

Careprost + Applicators Kontraindikationer

Brug af Careprost-øjendråber anbefales ikke, når du har kontaktlinser, da der findes lægemiddelingredienser, som kan optages af linserne. Det anbefales at efter brug skal du vente i mindst 15 til 20 minutter, før du tager kontaktlinserne tilbage. Det er kontraindiceret, at du bruger tungt maskiner med det samme, hvis du har brugt Careprost øjendråber, da din vision kan være nedsat, og det kan være føre til ulykker. Mulige bivirkninger De mest almindeligt rapporterede bivirkninger er: illusioner, conjunctivalhyperæmi, stikkende / prikkende / ømhed i øjnene, følsomhed over for lys, svimmelhed / hovedpine, forkølelseskomplikationer

Careprost + Applicators Interaktioner

Careprost eyedrops er rapporteret at interagere med Latanoprost, men det betyder ikke, at du skal skjule din læge for enhver anden form for medicin, du bruger i øjeblikket, hvor du besøger.

Manglet dosis
Hvis du savner en dosis Careprost, skal øjendråber tage det så snart du husker det, medmindre det er på tide at tage den næste dosis, spring derefter over den savnede dosis. Tag ikke en dobbelt dosis.

Careprost + Applicators Overdosering

Der er ingen så alvorlige virkninger af Overdose On c uddrivelser, der er overbevist om, at patienten skal søge læge råd.

Careprost + Applicators Opbevaring

Du skal gemme dine Careprost øjendråber på et køligt sted, hvor temperaturen bliver under 25 ° C og altid udskiftes toppen på flasken for at forhindre forurening. Kassér flasken Careprost øjendråber 4 uger efter åbningen.

Careprost + Applicators Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Careprost + Applicators <<


[top]