>> Købe Cardarone <<

købe Cardarone Hurtig Ingen recept

Cardarone Almindelig brug

Medicinen forårsager antiarytmiske og antianginale virkninger. Antiarytmisk effekt bestemmes ved at reducere K + ioner transport, selvom cellemembraner af myocitter og formindskelse af sinusnødautomatik. Cardarone blokerer automatisk a- og b-adrenoreceptorer. Afhjælpning af paroxysmale takykardieangreb, lindring af andre hjerteanfald og behandling af ventrikelflimmer. Cardarone er kun til brug i livstruende situationer og bør anvendes nøje i overensstemmelse med din læge anbefalinger.

Cardarone Dosering og retning

Cardarone kan skade maven, så det anbefales at tage det med måltider og i flere daglige doser for at minimere skade.

Cardarone Forholdsregler

Undgå at drikke grapefrugtsaft, garvning og overdreven UV-bestråling, pas på arbejde, der kræver høj koncentration af opmærksomhed (kørsel og andre).

Cardarone Kontraindikationer

Overfølsomhed over for jod eller Cardarone. Synd sinus syndrom (sinus bradykardi, sinoatrial blok) undtagen tilfælde af rythm korrektion med kunstig pacemake. Forstyrrelser af atrioventrikulær eller intra-ventrikulær ledning (atrioventrikulær blokade i I-III grad), blokade af bundtgrenblok, lidelser i skjoldbruskkirtel, hypopotassiemi, graviditet, amning, alder under 18 år, samtidig behandling med MAO-hæmmere.

Cardarone Mulige bivirkninger

Lipofuscin depositum i hornhinden kan forårsage udseende af skinnende pletter eller en "tåge" foran øjnene ved stærkt lys. Lyspygmentering på åbne områder af huden, hypothyreose, hvæsenhed, hoste, brystsmerter, åndedrætsbesvær, vægttab, udtynding af håret, for varmt eller for koldt, følelsesløshed, brændende, smerte, kvalme, mavesmerter. Ring til din læge, hvis du oplever dette eller symptomer på allergi.

Cardarone Interaktioner

Cardarone kan interagere med beta-blokkere eller visse kalciumkanalblokkere, der fører til overdrevent langsom hjertefrekvens eller elektrisk impulsblokering i hjertet. Blodniveauerne af digoxin øges ved samtidig behandling med digoxin og amiodaron. Ved behandling med digoxin skal dosis nedsættes med 50%, når amiodaron tages. Cardarone øger også niveauerne af flecainid, procainamid og quinidin.

Cardarone Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis det skete, spring over den savnede dosis. Prøv ikke at kompensere en savnet doseby og tage en ekstra.

Cardarone Overdosering

Hvis du har mistanke om at du har taget for meget af medicinen og oplever ekstremt svimmel eller svimmelhed, eller svimmelhed søge efter øjeblikkelig lægehjælp.

Cardarone Opbevaring

Hold Cordarone ved stuetemperatur, lavere end 30 C (86 F).

Cardarone Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Enhver specifik vejledning til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Cardarone <<


[top]