>> Købe Cardactona <<

købe Cardactona Hurtig Ingen recept

Cardactona (Aldactone) Almindelig brug

Magnium og kaliumbesparende diuretikum og aldosteronantagonist. Det forbinder konkurrencedygtigt med aldosteronreceptorer i de distale dele af nephronen. Det har en vanddrivende virkning, øger udskillelsen af natriumioner og reducerer udskillelsen af kalium og magnium, nedsætter urinsyreindholdet. Den diuretiske effekt af lægemidlet er moderat og forekommer normalt efter 2-5 dages behandling og fortsætter i 2-3 dage efter ophør af medicinindtaget. En svag hypotensionseffekt forekommer normalt i 2-3 ugers behandling. Aldacton anvendes i kombination med andre lægemidler til behandling af hypertension. Det letter også fjernelse af overskydende væske fra kroppen i kongestivt hjertesvigt, levercirrose og nyresygdom.

Cardactona (Aldactone) Dosering og retning

Daglig dosis for voksne i arteriel hypertension, ødemsyndrom er 50-100 mg for voksne. Det skal opdeles i 1-2 indtag om dagen. Om nødvendigt kan dosis gradvist øges op til 200 mg om dagen. Behandlingens varighed er ikke mindre end to uger. For andre tilstande såsom kronisk kongestiv hjertesvigt, cirrhosis, nefrotisk syndrom og andre kan man anbefale forskellige doser. Kontakt din læge, inden du beslutter dig for at tage denne medicin. Aldacton bør tages efter et måltid, og det mest foretrukne er en enkeltdosis før sengetid.

Cardactona (Aldactone) Forholdsregler

Drikk ikke alkohol, da det øger nogle af bivirkningerne af Cardactona. Undgå at spise for meget salt, fordi overskud af alt kan få din krop til at bevare vand og effektiviteten af Cardactona fald. Det anbefales ikke at tage saltsubstitutter eller lavnatriummælkprodukter, der indeholder kalium. Undgå at blive overophedet eller dehydreret under træning. Tal med din læge om mængden af væsker du skal forbruge. Stop ikke med at bruge dette lægemiddel, selvom du føler forbedring af ungdoms sundhed, hvis du bliver behandlet for højt blodtryk. Kontraindikation Overfølsomhed, Addison-sygdom, hyperkalæmi, hyperpotassiemi, samtidig indtagelse med kaliumtilskud eller andre kaliumbesparende diuretika såsom Aldactazid, Amilorid (Midamor, Moduretic), Triamteren (Dyrenium, Dyazid, Maxzid), Hyponatriemia, Kronisk nyresvigt, Diabetisk nefropati, anuria, leversvigt, diabetes ved formodet kronisk nyresvigt, diabetisk nephropati, graviditet og nogle andre. Brug venligst kun denne medicin, hvis det bliver anbefalet af din læge.

Cardactona (Aldactone) Eventuelle bivirkninger

Bivirkninger af medicinen omfatter hovedpine, diarré, kramper, døsighed, udslæt, kvalme, opkastning, impotens, uregelmæssige menstruationsperioder og uregelmæssig hårvækst. Væske- og elektrolyttens ubalance er sandsynligt, så patienterne skal monitoreres omhyggeligt. Udvidelsen af brysterne kan også forekomme afhængigt af dosis og varighed af behandlingen. Denne tilstand er normalt reversibel, når du holder op med at tage Cardactona.

Cardactona (Aldactone) Interaktioner

Dette lægemiddel kan sænke natriumnatriumniveauet, samtidig med at blodkaliumniveauerne øges. Overdreven højt kaliumindhold i blod forårsager undertiden potentielt livstruende abnormiteter i hjerterytmen. Derfor administreres Cardactona normalt ikke sammen med andre midler, der kan øge blodkaliumniveauet. Aldacton kan forårsage forhøjelse af blod digoxin (Lanoxin) til toksiske niveauer.

Cardactona (Aldactone) Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis det er næsten tiden for den næste dosis, skal du bare springe over den ubesvarede del og fortsætte med at tage medicinen i henhold til tidsplanen.

Cardactona (Aldactone) Overdosering

?jeblikkelig lægehjælp ved behov i tilfælde af overdosering af lægemidlet. Overdoseringssymptomer kan omfatte døsighed, forvirring, rød hududslæt, kvalme, opkastning eller diarré.

Cardactona (Aldactone) Opbevaring

Cardactona bør opbevares ved stuetemperatur, under 25 C (77 F).

Cardactona (Aldactone) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Cardactona <<


[top]