>> Købe Caravel <<

købe Caravel Hurtig Ingen recept

Caravel (Coreg) Almindelig brug

Caravel er en ikke-selektiv blocker af beta-adrenoreceptorer og selektiv blockerer af alpha-receptorer. Nyrer i det adrenerge system indvander hjertet og frigiver norepinephrin, der stimulerer hjertets muskel til at slå hurtigere og kraftigt. Caravel reducerer hjertefrekvensen og kraften af sammentrækning, når den blokerer sådanne receptorer og letter hjertearbejdet. Caravel blokerer adrenerge receptorer på arterier, som slapper af og forårsager blodtryk at falde.

Caravel (Coreg) Dosering og retning

Caravel tages to gange dagligt med mad, da det øger mængden af absorberet medicin. Stop eller skift din dosis uden anvisninger fra din læge, da det kan medføre alvorlige hjertekomplikationer (arytmier). Fortsæt med at tage denne medicin, selvom du har det godt: sandsynligvis skal du tage blodtryksmedicin, fordi din sygdom er livslang.

Caravel (Coreg) Forholdsregler

Tag ikke denne medicin, hvis du er allergisk over for Caravel, eller hvis du har astma, bronkitis, emfysem, alvorlig leversygdom, en alvorlig hjertesygdom (hjerteblok, sykt sinus syndrom , langsom hjertefrekvens bortset fra tilfælde med pacemaker bruges). Advar din kirurg, hvis du tager Caravel. Drikk ikke alkohol to vores før eller efter din Caravel indtagelse.
Kontraindikationer
dekompenseret hjertesvigt, kronisk obstruktiv lungesygdom, astma, bronkitis, kardiogent shock atrioventrikulær blok (grad II og III), bradykardi, allergi over for komponenterne i Caravel, syg-sinus-syndrom og nogle andre betingelser. Forsigtighed bør udøves hos patienter med diabetes, lavt blodtryk, kongestiv hjertesvigt, nyresygdom, problemer med kredsløbsforstyrrelser i blodet (såsom Raynauds syndrom).

Caravel (Coreg) Eventuelle bivirkninger

Hvis du oplever symptomer på allergi som bivirkninger, er vejrtrækningsbesvær, hævelse af dit ansigt og også lave eller ujævnte hjerteslag, følelse af lunthed, besvimelse, følelse af kortpustetid, selv med mild anstrengelse, hævelse af dine ankler eller gebyr, kvalme, lerfarvet afføring, gulsot, kold følelse i dine hænder og fødder, kontakt din læge og søg omgående lægehjælp.

Caravel (Coreg) Interaktioner

På grund af Caravels evne til at påvirke adrenerge systemet kan det maske symptomer på hypoplykæmi (tremor og øget hjertefrekvens), som også er fastsat af den. Derfor bør sukkerindholdet hos patienter med diabetes, der tager Caravel, overvåges oftere. Uregelmæssig hjerterytme eller forhøjet blodtryk kan forekomme, når Caravel anvendes sammen med Ca + -kanalblokkere. Caravel kan også øge indholdet af digoxin, og mens Rifampin nedsætter koncentrationen af Caravel i blod.

Caravel (Coreg) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men hvis det er mindre end fire timer før din næste dosis, skal du bare springe over den savnede dosis. Prøv ikke at kompensere en savnet doseby tager en ekstra en.

Caravel (Coreg) Overdosering

Hvis du har mistanke om, at du tog for meget af Caravel og oplever ujævn hjerterytme, åndenød, blåhårede fingernegle, svimmelhed, svaghed, besvimelse og beslaglæggelse, søg efter øjeblikkelig lægehjælp .

Caravel (Coreg) Opbevaring

Lægemidlet bør opbevares ved stuetemperatur 15-30 C (59-86 F) i en lysbestandig boks.

Caravel (Coreg) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Caravel <<


[top]