>> Købe Capril <<

købe Capril Hurtig Ingen recept

Capril (Catapres) Almindelig brug

Clonidin bruges måske oralt eller som plaster på huden, det behandler højt blodtryk. Det virker ved at ændre koncentrationen af visse kemikalier i blod og stimulere alpha2-adrenoceptorer i hjernestammen, der reducerer overførsel af et signal fra hjernen til andre områder i kroppen. Dets handling resulterer i et fald i perifer resistens, renal vaskulær resistens, puls og blodtryk.

Capril (Catapres) Dosering og retning

Normalt tages Clonidin to gange dagligt, dosering afhænger af patientens individuelle blodtryksrespons. Brug ikke dette lægemiddel, hvis det ikke er ordineret til dig af din læge. Hvis du bruger plaster, skal de anvendes på et område af hårløs hud på overarmen eller torsoen, hver 7. dag. Når du ændrer plaster til en ny, skal du vælge et andet hudområde.

Capril (Catapres) Forholdsregler

Undgå at drikke alkohol, vær særlig opmærksom, hvis du har brug for at køre eller arbejde, hvilket kræver en høj koncentration af opmærksomhed.

Capril (Catapres) Kontraindikationer

Overfølsomhed over for Clonidin eller en hvilken som helst bestanddel af formuleringen. Kontraindikation kan også omfatte hos patienter med sykt sinus syndrom, bradicardi, atrioventrikulær blok (grad II og III). Forsigtighed bør udøves i tilfælde af akut myokardieinfektion, Reino syndrom, endogent depression nyresvigt og andre.

Capril (Catapres) Mulige bivirkninger

Udover tegn på allergisk reaktion som f.eks. bivirkninger, åndedrætsbesvær, kan der opstå hævelse af sådanne bivirkninger: hurtige eller dunkende hjerteslag, en meget langsom hjertefrekvens, hævelse, hurtig vægt gevinst, forvirring, hallucinationer, feber, bleg hud, urinering mindre end normalt. Hvis du oplever dem, søg efter øjeblikkelig lægehjælp.

Capril (Catapres) Interaktioner

Clonidin forårsager forøgelse af beroligende virkning af barbiturater, narkotiske smertestillende midler og alkohol. Visse antidepressiva kan reducere farmaceutisk virkning af Clonidin. Nyreskader skyldes måske øget koncentration af cyclosporin, når Clonidin administreres samtidigt. Samtidig recept af Clonidin med medicin, som nedsætter hjertefrekvensen (beta-blokkere), skal udføres med forsigtighed.

Capril (Catapres) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men hvis det er næsten tiden for din næste dosis, skal du bare springe over den glemte dosis. Forsøg ikke at kompensere en savnet doseby og tage en ekstra.

Capril (Catapres) Overdosering

Hvis du har mistanke om, at du har taget for meget af Clonidin, og dit blodtryk først bliver for højt (alvorlig hovedpine, sløret syn, summende i dine ører, angst, forvirring, brystsmerter) og derefter efterfulgt af lavt blodtryk (besvimelse, kold følelse, langsom hjertefrekvens) søge om øjeblikkelig lægehjælp.

Capril (Catapres) Opbevaring

Tabletter og patches skal opbevares ved stuetemperatur 15-30 C (59-86 F) i en lysbestandig beholder væk fra fugt.

Capril (Catapres) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Capril <<


[top]