>> Købe Calcium Acetate <<

købe Calcium Acetate Hurtig Ingen recept

Calcium Acetate (Phoslo) Almindelig brug

Calcium Acetate er et mineral. Det bruges til at behandle nyhedsfejl i det sene stadium. Det virker ved at reducere fosfatlevene. Calcium Acetate forhindrer phospahtein i mave ad tarmene bliver absorberet i kroppen.

Calcium Acetate (Phoslo) Dosering og vejledning

Tag Calcium Acetate som foreskrevet af din læge. Talke det med mad.

Calcium Acetate (Phoslo) Forholdsregler

Fortæl det til lægen, hvis du har medicinske tilstande, især hvis du er gravid, planlægger at blive gravid eller amme, du har allergier over for medicin, mad, nyreproblemer eller lider af phosphat.

Calcium Acetate (Phoslo) Kontraindikationer

Du bør ikke bruge Calcium Acetate, hvis du har allergi over for nogen af dets komponenter, du har et højt indhold af calcium i blodet (hypercalcæmi), du tager digitalis. Mulige bivirkninger De mest almindelige

mulige bivirkninger er kvalme. Alvorlige bivirkninger kan omfatte alvorlige allergiske reaktioner (udslæt, elveblødninger, kløe, vejrtrækningsbesvær, tæthed i brystet, hævelse af mund, ansigt, læber eller tunge); forvirring; forstoppelse; hurtig, langsom eller uregelmæssig hjerteslag; øget tørst eller vandladning mistet appetiten; tab af bevidsthed; mentale eller humørsvingninger; muskel svaghed; svær eller vedvarende kvalme usædvanlig træthed opkastning. Søg akut lægehjælp, hvis en af de ovenfor anførte alvorlige bivirkninger opstår.

Calcium Acetate (Phoslo) Interaktioner

Fortæl din læge om alle foreskrevne og ikke foreskrevne medicin, du måtte bruge, specielt om digoxin, fordi det kan øge risikoen for bivirkninger som uregelmæssig hjerterytme. Tag ikke Calcium Acetate med et bisfosfonat (alendronat), en quinolon (ciprofloxacin), en tetracyclin (doxycyclin) eller et skjoldbruskkirtelhormon (levothyroxin)

Calcium Acetate (Phoslo) Manglende dosis

Hvis du savner en dosis PhosLo, tag det så hurtigt som muligt. Hvis det er næsten tid til din næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og gå tilbage til din normale doseringsplan. Tag ikke 2 doser på én gang.

Calcium Acetate (Phoslo) Overdosering

Symptomer på Calcium Acetate Overdose omfatter hurtig, langsom eller uregelmæssig hjerteslag, appetitløshed, forstoppelse, forvirring, bevidsthedstab, metal eller moddændringer, muskelsvaghed, opkastning.

Calcium Acetate (Phoslo) Opbevaring

Opbevar PhosLo ved 77 grader F (25 grader C). Opbevares væk fra varme, fugt og lys. Må ikke opbevares på badeværelset. Opbevar PhosLo utilgængeligt for børn og væk fra kæledyr.

Calcium Acetate (Phoslo) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Calcium Acetate <<


[top]