>> Købe Calan <<

købe Calan Hurtig Ingen recept

Calan Almindelig brug

Calan bruges til behandling af hypertension, hypertensive kriser, primær lunghypertension, stenokardi, supraventrikulær takykardi, sinus takykardi, atrialtakyarytmi, atrial fladderi, atrial arytmi.

Calan Dosering og retning

Patienter med stenocardi eller supraventrikulær takykardi skal tage Calan tre gange om dagen, de med arteriel hypertension taget det to gange om dagen. Doseringen afhænger af sygdommen, alderen og bør indgives individuelt afhængigt af tilstandens sværhedsgrad. Kontakt din læge før at tage medicinen.

Calan Forholdsregler

Calan kan påvirke tænkning eller reaktioner, og der er derfor behov for særlig forsigtighed under kørsel eller handlinger, der kræver koncentration af opmærksomhed og hurtig reaktion. Stå ikke op for hurtigt, hvis du sidder eller ligger som det kan forårsage svimmelhed. Undgå at drikke alkohol og konsultere din læge, hvis du drikker grapefrugtsaft, da dets interaktion med Calan kan føre til potentielt farlige virkninger.

Calan Kontraindikationer

Overfølsomhed, alvorlig arteriel hypotension graviditet, amning, atrioventrikulær blok (første og anden grad), sinoatrial blokade, sykt sinus syndrom (undtagen patienter med en cardiostimulator), Wolff -Parkinson-White syndrom (WPW), Lown-Ganong-Levine syndrom i kombination med atrieflimren / fladder. Nogle andre forhold kræver omhyggelig brug af Calan. Tag ikke medikamentet, medmindre det er ordineret til dig og tag det kun som det administreres af din læge.

Calan Mulige bivirkninger

Almindelige bivirkninger af Calan er forstoppelse, svimmelhed, kvalme, lavt blodtryk, hovedpine. Hvis mere alvorlige symptomer som brystsmerter, uregelmæssig hjerterytme (arytmi) eller langsom hjertefrekvens (bradykardi), hjerteanfald eller slagtilfælde, væsentlig vandretention, især ledsaget af vejrtrækningsbesvær, tegn på meget lavt blodtryk som svimmelhed, lyshårhed, svimmelhed, hallucinationer eller andre psykotiske problemer observeres tegn på allergisk reaktion, herunder uforklarlig udslæt, elveblødninger, kløe, uforklarlig hævelse, hvæsen eller svære vejrtrækninger. Søg efter omgående lægehjælp.

Calan Interaktioner

Farlig hjerteforsinkelse kan forekomme, hvis Calan tages samtidig med en beta-blokering. Denne medicin øger koncentrationen af digoxin, theophyllin, carbamazepin, myorelaxanter i blod, således at niveauerne af disse lægemidler skal overvåges for at undgå toksicitet. Hos nogle patienter reduceres blodniveauer af lithium måske.

Calan Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis så spring over den savnede dosis Prøv ikke at kompensere en savnet doseby, og tag en ekstra.

Calan Overdosering

Hvis du har mistanke om, at du tog for meget af Calan og føler dig langsom hjerterytme og besvimelse, søg efter øjeblikkelig lægehjælp.

Calan Opbevaring

Lægemidlet bør opbevares ved stuetemperatur 15-30 C (59-86 F) i en lysbestandig boks.

Calan Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Calan <<


[top]