>> Købe Bremon Unidia <<

købe Bremon Unidia Hurtig Ingen recept

Bremon Unidia (Biaxin) Almindelig brug

Bremon Unidia tilhører en gruppe af makrolidantibiotika, som hæmmer bakteriesyntese af protein. Denne virkning er hovedsageligt bakteriostatisk, men kan også være bakteriedræbende. Macrolider har tendens til at akkumulere inden for leukocytter og transporteres til infektionsstedet. Bremon Unidia er effektivt mod Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae, Staphylococcus aureus, mycobacterium avium og mange andre, så det bruges til at behandle mange slags bakterielle infektioner i hud og åndedrætssystem, mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.

Bremon Unidia (Biaxin) Dosering og vejledning

Bremon Unidia tabletter skal tages med eller uden mad med et stort glas vand. Sluk pillen hele. Tag ikke mere af medicinen end det anbefales til dig. Fortsæt med at tage stoffet, selvom symptomerne på din sygdom blev mindre udtalte, og du har det fint. Bremon Unidia gives normalt fra 7 til 14 dage eller længere, når mavesår behandles.

Bremon Unidia (Biaxin) Forholdsregler

Brug ikke dette lægemiddel, hvis du er allergisk over for erythromycin og nogen af dets derivater eller beslægtede makrolidantibiotika. Hvis du har sygdomme i lever eller nyrer, er mineralbalance (lavt indhold af kalium eller magnesium), visse hjertesygdomme, arytmier, diskutere med din læge, før du tager Bizxin. Denne formidling anbefales ikke under graviditet eller amning.

Bremon Unidia (Biaxin) Kontraindikationer

Bremon Unidia kan ikke gives til patienter med kendt overfølsomhed overfor clarithromycin, erythromycin eller et hvilket som helst af makrolidantibiotika.

Bremon Unidia (Biaxin) Eventuelle bivirkninger

Hvis du har symptomer på allergisk reaktion som bivirkninger, åndedrætsbesvær, hævelse af dit ansigt, læber, tunge eller hals eller mere alvorlige tegn på dårlig sundhed som ujævn hjerterytme , brystsmerter, kvalme, mavesmerter, lav feber, problemer med at høre, kontakt din læge eller apotek eller søg om øjeblikkelig lægehjælp.

Bremon Unidia (Biaxin) Interaktioner

Bremon Unidia kan interagere med cisaprid, pimozid, ergotmedicin og resultere i livstruende hjerterytmeforstyrrelser.

Bremon Unidia (Biaxin) Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis det er næsten tiden for den næste dosis, skal du bare springe over den ubesvarede del og fortsætte med at tage medicinen i henhold til tidsplanen.

Bremon Unidia (Biaxin) Overdosering

Tegn på overdosering kan være: kvalme, opkastning, diarré og ubehag i maven. Hvis du antager at du tog for meget af Bremon Unidia, skal du kontakte din læge for at få hjælp.

Bremon Unidia (Biaxin) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr.

Bremon Unidia (Biaxin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi frasiger alt ansvar for pålideligheden af disse oplysninger. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bremon Unidia <<


[top]