>> Købe Bonmax <<

købe Bonmax Hurtig Ingen recept

Bonmax (Evista) Almindelig brug

Bonmax er en medicin, der plejede at forebygge og behandle udtynding af knoglerne (osteoporose) kun hos postmenopausale kvinder. Bonmax stopper knogletab, der kan udvikle sig hos kvinder efter overgangsalderen og reducerer risikoen for invasiv brystkræft ved at blokere østrogen i bryst- og livmodervæv. Det bruges også til at reducere risikoen for invasiv brystkræft hos postmenopausale kvinder, der har osteoporose eller er i fare for invasiv brystkræft.

Bonmax (Evista) Dosering og retning

Tag det oralt med eller uden mad / mælk en gang dagligt. Fælles dosis til voksne er 60 mg om dagen. For det bedste resultat brug dette lægemiddel med Calcium og / eller Vitamin D. Bemærk: Denne vejledning præsenteres her kun for gennemgang. Det er meget nødvendigt at konsultere din læge, før du bruger. Det hjælper dig med at få de bedste resultater.

Bonmax (Evista) Forholdsregler

Prøv at undgå at sidde stille i lange perioder; især under rejsen. Du kan stoppe med at tage medicinen op til 3 dage før du går i kirurgi eller i sengeluften. Enhver, der behandler din operation eller udfører kirurgi, bør vide, at du tager Bonmax. Brug ikke Bonmax, hvis du har en historie med blodpropper. Bonmax bør ikke anvendes under graviditet, bliver gravid eller ammende uden læge rådgivning. Brug ikke før amning uden læge rådgivning.

Bonmax (Evista) Kontraindikationer

Bonmax er ikke tilladt hos personer med aktiv eller tidligere historie af venøs tromboembolisme, herunder dyb venetrombose, lungeemboli og retinal venetrombose.

Bonmax (Evista) Eventuelle bivirkninger

De kan omfatte alle former for en allergisk reaktion. Også de mest mulige bivirkninger omfatter: pludselig følelsesløshed eller svaghed, især på den ene side af kroppen; pludselig hovedpine, forvirring, problemer med syn, tale eller balance brystsmerter, pludselig hoste, hvæsende vejrtrækning, hurtig vejrtrækning, hurtig puls; smerte eller hævelse i en eller begge ben; hævelse i dine hænder eller fødder feber, kulderystelser, ondt i halsen, kropssmerter, influenzalignende symptomer; usædvanlig vaginal blødning brystsmerter, ømhed eller klump; smerte eller brænding, når du urinerer alvorlig smerte i din nedre ryg. Mindre alvorlige omfatter: hot flashes; hovedpine, svimmelhed, spindefølelse ben smerte; ledsmerter; øget svedtendens kvalme, opkastning, mavesmerter løbende næse. Hvis du oplever en af dem, skal du stoppe med at bruge Bonmax og fortælle lægen så hurtigt som muligt. Kontakt også din læge om enhver bivirkning, der virker usædvanlig.

Bonmax (Evista) Interaktioner

Bonmax interagerer med sådan medicin som: en blodfortynder som warfarin; cholestyramin; diazepam; diazoxid; p-piller eller hormonbehandling. Bemærk også, at interaktion mellem to medikamenter ikke altid betyder, at du skal stoppe med at tage en af dem. Som sædvanlig påvirker det effekten af lægemidler, så kontakt din læge om, hvordan interaktioner forvaltes eller skal forvaltes.

Bonmax (Evista) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Forøg ikke din anbefalede dosis. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Bonmax (Evista) Overdosering

Symptomer på Bonmax Overdose omfatter: Benkramper og svimmelhed. Hvis du oplever en af dem eller nogen usædvanlige symptomer, skal du straks kontakte din læge.

Bonmax (Evista) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Bonmax (Evista) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bonmax <<


[top]