>> Købe Bisac-evac <<

købe Bisac-evac Hurtig Ingen recept

Bisac-evac (Dulcolax) Almindelig brug

Bisac-evac er et lægemiddel, der bruges til at lindre lejlighedsvis forstoppelse og uregelmæssigheder. Bisac-evac er et stimulerende afføringsmiddel. Det virker direkte på tarmene og stimulerer tarmmusklerne til at forårsage tarmbevægelse.

Dosering og anvisninger
Tag Bisac-evac i mund med eller uden mad med fuld glas vand. Det anbefales at drikke ekstra væsker under indtagelse af Bisac-evac. Svæv tabletten hele. Må ikke knække, knuse eller tygge, før du svelder. Tag ikke Bisac-evac inden for 1 time efter at have taget antacid eller mælk.

Bisac-evac (Dulcolax) Forholdsregler

Inden du bruger Bisac-evac, skal du tale med din læge, hvis du er gravid, planlægger at blive gravid eller amme. hvis du tager receptpligtig eller ikke-receptpligtig medicin, urtemedicin eller kosttilskud hvis du har allergi over for mad, medicin eller andre stoffer hvis du har hjertesvigt, unormale niveauer af væsker eller elektrolytter i din krop, kvalme, opkastning eller udiagnosticeret mavesmerter.

Bisac-evac (Dulcolax) Kontraindikationer

Brug ikke Bisac-evac, hvis du ikke kan sluge uden at tygge, du har svær mavesmerter, appendicitis, alvorlig forstoppelse, mave, tarm eller rektal blødning eller intestinal blokering, du er har abdominal kirurgi. Mulige bivirkninger Almindelige bivirkninger er svaghed, kramper, ubehag i maven. Søg lægehjælp, hvis du oplever en af følgende alvorlige bivirkninger: allergiske reaktioner: udslæt; nældefeber; kløe; åndedrætsbesvær tæthed i brystet; hævelse af munden, ansigtet, læberne eller tungen.

Bisac-evac (Dulcolax) Interaktioner

Ingen specifikke interaktioner er kendt for nutiden.

Bisac-evac (Dulcolax) Manglende dosis

Hvis du savner en dosis Bisac-evac og tager det regelmæssigt, tag det så hurtigt som muligt. Hvis det er næsten tid til din næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og gå tilbage til din normale doseringsplan. Tag ikke 2 doser på en gang

Bisac-evac (Dulcolax) Overdosering

Hvis du tror at du overdoserede Bisac-evac, søg lægehjælp straks. Overdoseringssymptomer er diarré, magekramper.

Bisac-evac (Dulcolax) Opbevaring

Opbevar Bisac-evac ved stuetemperatur mellem 68 og 77 grader F (20 og 25 grader C) i en tæt lukket beholder væk fra varme, fugt og lys. Må ikke opbevares på badeværelset. Hold Bisac-evac utilgængeligt for børn og væk fra kæledyr.

Bisac-evac (Dulcolax) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bisac-evac <<


[top]