>> Købe Bioxifeno <<

købe Bioxifeno Hurtig Ingen recept

Bioxifeno (Nolvadex) Almindelig brug

Bioxifeno er et ikke-steroid antiøstrogen, som konkurrencedygtigt hæmmer østrogenreceptorer i målorganerne og tumorerne i dem. Mekanismen for dens virkning er ikke fuldstændig undersøgt, selv om det vides at et kompleks af Bioxifeno med receptor og cofaktor fremkommer, og end det overføres til cellekernen, der forhindrer hypertrofi af cellerne, der afhænger af regulering af østrogen. Virkningen af medicinen kan vare flere uger efter en enkeltdosis. Bioxifeno er i stand til at forårsage ægløsning hos kvinder, stimulering af produktion af gonadotrope hormoner af hypofyse. Hos mænd med oligospermi øges koncentrationen af luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon, testosteron og østrogen i blodserumet. Bioxifeno bruges til at behandle brystkræft hos kvinder og mænd (især efter kastration) og også når den har spredt sig til andre dele af kroppen, nyrekræft, melanomer og sarkomer i blødt væv med østrogenreceptorer, æggestokkens kræft.

Bioxifeno (Nolvadex) Dosering og retning

Tag det præcis som anbefalet af din læge, da doseringen afhænger af din tilstand. Lang behandling (ca. 2 år) anbefales. Tag denne medicin med mad og et stort glas vand som en enkelt dosis eller divider den i to (taget om morgenen og om aftenen), tyg ikke eller knus dem.

Bioxifeno (Nolvadex) Forholdsregler

Denne medicin kan øge muligheden for at udvikle endometriecancer. Patienter, der behandles med Bioxifeno, bør overvåges for unormal vaginal blødning, ændringer i menstruationsperioder, ændring i vaginal udledning eller bækken smerte eller tryk.

Bioxifeno (Nolvadex) Kontraindikationer

Bioxifeno modsiges hos patienter med overfølsomhed over for denne medicin og også hos kvinder, der er træt af coumarin-type antikoagulant terapi eller hos kvinder med dyb venetrombose eller lungeembolus i historien, gravid eller amme kvinder. Forsigtighed bør udøves hos patienter med øjenlidelser (herunder katarakter), hyperlipidæmi, leukopeni, trombocytopeni, hypercalcæmi, alvorlig tromboflebitis, tromboembolisme (også i historien). Bivirkninger Bivirkninger forventes ikke. Hvis de ændrer sig fra mindre til svære, skal du straks informere din læge om det. Bivirkninger forårsaget af Bioxifeno er: blinker, kvalme, opkastning, vægtøgning, unormale menstruationsperioder.

Bioxifeno (Nolvadex) Interaktioner

Bioxifeno kan forårsage abnormiteter i lever- og blodprøver, så regelmæssig overvågning af bivirkninger forårsaget af Bioxifeno er påkrævet. Hvis der opstår tegn som gulsot og blødning, skal en patient straks søge om øjeblikkelig lægehjælp.

Bioxifeno (Nolvadex) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Bioxifeno (Nolvadex) Overdosering

Akut overdosering hos mennesker er ikke rapporteret. Hos patienter med metastatisk cancer, som blev behandlet med de maksimalt tolererede doser af Bioxifeno-sideakut neurotoksicitet, der blev manifesteret af tremor, blev der observeret hyperrefleksi, ustabil gang og svimmelhed. Hvis du antager, at der blev taget for meget af denne medicin, skal du søge om øjeblikkelig lægehjælp og kontakte din læge.

Bioxifeno (Nolvadex) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 20-25 C (68-77 F).

Bioxifeno (Nolvadex) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bioxifeno <<


[top]