>> Købe Biodoxan <<

købe Biodoxan Hurtig Ingen recept

Biodoxan (Cytoxan) Almindelig brug

Biodoxan tilhører stofferne til behandling af cancer med cytotoksisk virkning. Dets aktive stof cyclofosfamid omdannes i leveren af cytochrom P450 til to aktive stoffer acrolein og phosphoramid. De er de aktive forbindelser, og de bremser væksten af kræftceller, der hæmmer deres spredning og metabolisme. Først og fremmest vedrører denne virkning celler af ukontrolleret vækst, men beskadiger også andre celler i kroppen, der medfører alvorlige bivirkninger. Biodoxan kan også betegnes som immunosuppressivt middel. Biodoxan bruges til at behandle ondartet lymfom (lymfocytisk leukæmi, lymfocytisk leukæmi, myelocytisk leukæmi, akut lymfoblastisk leukæmi hos børn), neuroblastom, æggestok adenocarcinom, lymfocytisk leukæmi, lymfocytisk leukæmi, lymfocytisk leukæmi, lymfocytisk leukæmi, retinoblastom, brystcarcinom.

Biodoxan (Cytoxan) Dosering og retning

For voksne og børn Biodoxan administreres intravenøst med 40-50 mg / kg over 3-5 dage i opdelte doser. En oral dosis af denne medicin er oral dosis er 1-5 mg / kg dagligt. Doseringen bør korrigeres på basis af regelmæssige blodprøver for antal hvide blodlegemer. Denne medicin kan tages oralt også med eller uden mad.

Biodoxan (Cytoxan) Forholdsregler

Forsigtighed bør udøves hos patienter med myelosuppression, lever- eller nyresygdomme med tidligere stråling og kemoterapi. Under behandlingen kræves en regelmæssig overvågning af test af blod og urin (for tilstedeværelse af røde blodlegemer). Hos kvinder i den fødedygtige alder anbefales en pålidelig prævention, hvis Biodoxan tages.

Biodoxan (Cytoxan) Kontraindikationer

Overfølsomhed, alvorlig myelosuppression. Bivirkninger Bivirkninger af cytoxan omfatter sårbarhed mod infektioner, udviklingen af en sekundær cancer, typisk af blæren, lymfeknuder eller knoglemarv. En sekundær kræft kan forekomme flere år efter, at lægemidlet er givet.

Biodoxan (Cytoxan) Interaktioner

Fortæl din læge før at tage kræftmidler som doxorubicin, allopurinol og phenobarbital med Biodoxan. Korrektion af steroidhormoner dosering skal udføres, hvis de tages sammen med cytoxan hos patienter med fjernede binyrerne.

Biodoxan (Cytoxan) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Biodoxan (Cytoxan) Overdosering

Symptomer på Biodoxan Overdosering forventes ikke. Hvis du antager at det tog for meget af det, skal du straks kontakte din læge.

Biodoxan (Cytoxan) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 20-25 C (68-77 F). Opbevares utilgængeligt for varme, fugt, sollys, børns rækkevidde. Opbevaring på badeværelset anbefales ikke.

Biodoxan (Cytoxan) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Enhver specifik vejledning til en bestemt patient skal aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Biodoxan <<


[top]