>> Købe Bio-baclofen <<

købe Bio-baclofen Hurtig Ingen recept

Bio-baclofen (Lioresal) Almindelig brug

Baclofen er en analog af gamma-aminosmørsyre (GABA). Det bruges til at behandle stivhed, stivhed og spænding i musklerne (spasticitet). Denne medicin hjælper med at lindre spasmer og krampe i musklerne. Det bruges også til at behandle symptomer på multipel sklerose eller rygmarvsskade.

Bio-baclofen (Lioresal) Dosering og retning

Tag Bio-baclofen med munden med et glas vand, med eller uden mad. Tag kun lægemidlet som foreskrevet, da dosering og tidsplan kan variere afhængigt af din tilstand og andre faktorer. Undgå at skære, knuse eller tygge denne medicin. Tag ikke lægemidlet oftere, end det er foreskrevet. Giv ikke op med at tage det undtagen efter råd fra din læge. Det kan have brug for tid til medicinen til at hjælpe. Kontakt din læge om korrekt dosis for dig.

Bio-baclofen (Lioresal) Forholdsregler

Inden du tager baclofen, skal du fortælle din læge eller kemiker, hvis du er allergisk over for det; eller hvis du har andre allergier. Informer din læge eller kemiker, hvis du har bipolar forvirring, øjen-, lever- eller nyreproblemer. Undgå at drikke alkohol og ryge, mens du bliver behandlet med denne medicin. Cautoin rådes under anvendelse af baclofen af gravide / ammende kvinder eller børn. Alderen kan være mere følsomme over for bivirkninger af lægemidlet. Under graviditeten bør denne behandling kun anvendes, når det er stærkt nødvendigt. Da dette lægemiddel kan absorberes af huden, bør kvinder, som er gravide eller bliver gravid, ikke manipulere denne medicin.

Bio-baclofen (Lioresal) Kontraindikationer

Bio-baclofen bør ikke anvendes af patienter, der har påvist en reaktion på overfølsomhed overfor baclofen.

Bio-baclofen (Lioresal) Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er hududslæt, kløe eller elveblest, brystsmerter, hovedpine, kvalme etc. En meget alvorlig allergisk reaktion forekommer sjældent. Mange mennesker, der bruger dette lægemiddel, har ikke alvorlige bivirkninger. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger. Hvis du bemærker de virkninger, der ikke er anført her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Bio-baclofen (Lioresal) Interaktioner

Fortæl det til din læge eller apoteket om alle receptpligtige og nonprescription / urteprodukter, du brugte før du brugte denne medicin. Baclofen kan interagere med: * medicin til depression, angst og andre mentale tilstande * lægemidler til smerte (codein, oxycodon, tramadol og propoxyphen); * antihistaminer. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger.

Bio-baclofen (Lioresal) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af din dosis, tag den så snart du husker det. Hvis du ser at det er nær tidspunktet for den næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og genoptage din normale doseringsplan. Tag ikke din dosis to gange.

Bio-baclofen (Lioresal) Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse af svimmelhed eller svimmelhed.

Bio-baclofen (Lioresal) Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem ikke dine stoffer på badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Bio-baclofen (Lioresal) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bio-baclofen <<


[top]