>> Købe Bimatoprost 0.03% <<

købe Bimatoprost 0.03% Hurtig Ingen recept

Bimatoprost 0.03% Almindelig brug

Den aktive bestanddel i Bimat øjendråber er Bimatoprost. Dit øje indeholder en vandig væske, som tjener til at fodre øjets indre. Konstant er denne væske drænet ud af øjet, med en frisk fremstillet en erstatning den. Hvis afløbsprocessen ikke er hurtig nok, fører det til stigningen i det intraokulære tryk. Bimatoprost virker ved at reducere væskeniveauer og øge mængden af væske, der drænes fra øjet, hvilket resulterer i en dråbe af det intraokulære tryk.

Bimatoprost 0.03% Dosering og retning

Bimat øjendråber skal påføres en gang dagligt til øjet. Du behøver ikke at anvende det på begge øjne, kun til øjet, der skal behandles for et diagnosticeret tilfælde af glaukom eller højt intraokulært tryk. Den foretrukne tid til anvendelse af lægemidlet er om aftenen. Hvis Bimat øjendråber anvendes sammen med en anden type øjenmedicin, er tiden du skal vente mellem de to, femten minutter. For at rette op på at anvende Bimat øjendråber er det først at fjerne dine kontaktlinser og derefter klemme et par dråber i øjet. Når du har gjort dette, skal du fortsætte med at sprede væsken over øjet ved langsomt at lukke og genåbne det.

Bimatoprost 0.03% Forholdsregler

Det anbefales stærkt at du snakker med din læge eller apotek inden du begynder at tage dette lægemiddel. Fortæl din læge om alle former for medicin, du bruger. Hvis du bruger andre øjenmedikationer, skal du sørge for, at du giver et mellemrum på femten minutter mellem at administrere de to. Undgå at røre drypperen af flasken direkte med hænderne, da du kan forurene det, der kan føre til infektion. Kontaktlinser gør lægemiddeladministrationen vanskelig og kan forstyrre dets virkninger, da de kan absorbere lægemidlet. Hvis du har haft en ny øjenskade, skal du kontakte din læge, inden du tager stoffet. Brug ikke tungt maskiner efter brug af Bimat øjendråber, da de kan forårsage midlertidig nedsat syn.

Bimatoprost 0.03% Kontraindikationer

Hvis du er allergisk over for det aktive stof i Bimat øjendråber, må du ikke bruge dette lægemiddel. Mulige symptomer på en allergisk reaktion er: åndedrætsbesvær, sværhedsbesvær, hævelse, tæthed i brystet, hududslæt. Følg altid instruktionerne, som lægen eller apoteket giver dig til de bedste resultater. Gå ikke glip af en dosis. Fortæl din læge, hvis du lider af andre sygdomme som nyre eller hjertesygdom eller hvis du er gravid eller forsøger at blive gravid.

Bimatoprost 0.03% Mulige bivirkninger

Nogle af de mest almindelige bivirkninger af dette stof er for det meste harmløse og kan omfatte : irritation i øjnene, brændende fornemmelse, rødme, sting, kløe, vandige øjne og undertiden misfarvning af iris. Andre bivirkninger, som er mere alvorlige, omfatter hovedpine, lysfølsomhed, fotofobi, tørre øjne, sløret syn, hævede øjenlåg. droginteraktion
Brug ikke Bimat øjendråber, hvis du allerede bruger et eller flere af følgende stoffer: latanoprost ophtalmisk, bimatoprost aktuelt, eller hvis du bruger andre lægemidler, der indeholder Latisse eller Xalatan aktiv ing redients. Hvis du lider af uveitis, nyre- eller leversygdom, makulært ødem, skal du ikke bruge dette lægemiddel.

Bimatoprost 0.03% Manglende dosis

Det er foretrukket, at du holder tidsplanen ordineret af din læge, men i tilfælde af at du savner en dosis, skal du fortsætte med at bruge den som du normalt gør. Du må ikke fordoble dosen.

Bimatoprost 0.03% Overdosering

Symptomer på overdosering kan omfatte følsomhed overfor lys og rosa øjne. Hvis dette er tilfældet, søg omgående lægehjælp.

Bimatoprost 0.03% Opbevaring

Hold dig væk fra varme. Opbevar det på et mørkt sted og undgå varme og fugt. Holdes væk fra børn.

Bimatoprost 0.03% Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bimatoprost 0.03% <<


[top]