>> Købe Bimat + Applicators <<

købe Bimat + Applicators Hurtig Ingen recept

Bimat + Applicators Almindelig brug

Den aktive bestanddel i Bimat øjendråber er Bimatoprost. Bimatoprost er en prostglandinanalog. Bimatoprost hjælper og fremmer væksten, fortykkelsen og mørkningen af øjenvipper ved at stimulere prostglandin i øjenvågsækkene. Efter 12 til 16 uger med daglig brug kan du se ændringer. Du bør ikke stoppe behandlingen abrupt, da det vil medføre, at dine øjenvipper vender tilbage til deres oprindelige tilstand.

Bimat + Applicators Dosering og retning

For at anvende Bitmat øjendråber til dine øjenvipper, vil du også nødt til at købe applikatorer, der kommer i kasser med 30 stk. (til en måneds brug) vil hjælpe dig med at administrere dem. Sørg for, at dine hænder vaskes og du ikke har nogen sminke på. Fjern også dine kontaktlinser. For at anvende lægemidlet, skal du klemme en dråbe af det på børsten og derefter forsigtigt sprede det over dine øjenvipper, på det øvre øjenlåg. Brug ikke bitmat øjendråber på nederste øjenlåg. For maksimal effektivitet må du ikke vaske øjnene femten minutter efter ansøgningen og lade dine øjenvipper tørre. Børsten kan bruges i en måned, og den er designet på en sådan måde, at den kan nå rødderne på dine øjenvipper. Forvent ikke at se øjeblikkelige resultater, det er en lang proces. Anvend ikke lægemidlet mere end en gang om dagen, da det ikke vil fremme mere hårvækst.

Bimat + Applicators Forholdsregler

Det anbefales kraftigt, at du besøger din læge og konsulterer dit apotek inden du begynder at tage Bitmat øjendråber. Fortæl det til din læge, hvis du lider af andre forhold, gravid, og fortæller ham, hvis du er allergisk overfor stoffer, der kan indeholde Bitmat øjendråber. Hvis bitmatiske øjendråber kommer ind i øjet, er der ingen grund til at panikere eller vaske konsekvent, fordi de ikke gør skade. Sørg for, at du lukker hætten på flasken efter hver brug. Rør ikke på lågets låg, da dette kan forårsage forurening, der kan føre til infektion i øjnene.

Bimat + Applicators Kontraindikationer

Nogle mennesker kan være allergiske over for de vigtigste aktive ingredienser i Bimat øjendråber. Hvis dette er din sag, brug ikke dette lægemiddel. Symptomer på en allegrisk reaktion kan omfatte brystsmerter, vejrtrækningsbesvær, øjenløshed, øjnets rødme. Fortsæt ikke dine daglige aktiviteter efter øjeblikkelig brug af stoffet. Vent i kort femten minutter for at få nedsat syn, som kan installere efter brug for at gå væk.

Bimat + Applicators Eventuelle bivirkninger

Bivirkningerne af Bitmat øjendråber kan omfatte: øjenirritation, overdreven vanding, kløe, brændende, stikkende, lysfølsomhed, misfarvning af iris. Nogle sjældne bivirkninger af Bitmat øjendråber omfatter: hævede øjenlåg, nedsat syn, øjensmerter, røde øjenlåg. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger på daglig basis, bedes du informere din læge.

Bimat + Applicators Interaktioner

Brug ikke Bimat øjendråber, hvis du allerede bruger et eller flere af følgende stoffer: latanoprost ophtalmisk, bimatoprost aktuelt, eller hvis du bruger andre lægemidler, der indeholder Latisse eller Xalatan aktive ingredienser. Også, hvis du lider af uveitis, nyre- eller leversygdom, makulært ødem, skal du ikke bruge dette lægemiddel.

Bimat + Applicators Manglende dosis

Hvis du glemmer at bruge Bitmat øjendråber på den planlagte tid, skal du bruge en dosis, så snart du husker samme dag. Tag ikke en dobbelt dosis den følgende dag for at kompensere for den, du savnede.

Bimat + Applicators Overdosering

Symptomer på overdosering kan omfatte følsomhed over for lys og rosa øjne. Hvis dette er tilfældet, søg omgående lægehjælp.

Bimat + Applicators Opbevaring

Opbevar flasken på plads, der ikke har adgang til direkte sollys ved stuetemperatur. Vær også forsigtig, når du lukker flaskehætten. Opbevares væk fra børn.

Bimat + Applicators Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bimat + Applicators <<


[top]