>> Købe Bicef <<

købe Bicef Hurtig Ingen recept

Bicef (Duricef) Almindelig brug

Bicef tilhører cephalosporin-familien af lægemidler, det forårsager bakteriedræbende virkning, der bringer cellevæggen dannelse. Det virker mod et bredt spektrum af gram positive bakterier som Staphylococcus. (både producerende og ikke-producerende penicillase) Streptococcus- og gram-negative mikroorganismer (Shigella, Salmonella, Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Klebsiella, nogle stammer af Proteus). Denne medicin bruges til at behandle infektioner i åndedrætssystem, urinveje, bækkenorganer, hud og blødt væv, osteomyelitis, øjeninfektioner mv., Der er forårsaget af modtagelige mikroorganismer samt forebyggelse af endokarditis, infektiøse komplikationer efter operation.

Bicef (Duricef) Dosering og vejledning

Denne medicin anbefales at tage en eller to gange dagligt. En daglig dosis er 1-2 mg. Dosering indgives individuelt og bør korrigeres for børn.

Bicef (Duricef) Forholdsregler

Undgå at drikke alkohol i løbet af behandlingen. Der bør lægges særlig vægt på muligheden for udvikling af pseudomembranøs kolitis og toksicitet forårsaget af Clostridium difficile. Hvis symptomer på diarré ikke er alvorlige, forsvinder de efter indtagelse af lægemidlet. Informer din læge, hvis du er gravid eller bliver gravid, før du tager dette lægemiddel.

Bicef (Duricef) Kontraindikationer

Overfølsomhed over for Durisef eller penicilliner og penicillamin, graviditet, amning. Forsigtighed bør udøves hos patienter med kronisk nyresvigt, kolitis i historien.

Bicef (Duricef) Eventuelle bivirkninger

Du kan opleve diarré, tarmbetændelse (kolitis), kvalme, rødme og hævelse af huden, hududslæt og kløe, vaginal betændelse, opkastning, anfald i sjældne tilfælde og kun din læge træffer beslutsomt, hvis det er nødvendigt for dig at fortsætte med at tage dette lægemiddel.

Bicef (Duricef) Interaktioner

Durisef øger toksiciteten af polymixiner og aminoglycosider, diuretika, der påvirker sløjfen af Henle i nyrer. Risikoen for blødning øges i kombination med hæmmere af blodpladeaggregering og ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler.

Bicef (Duricef) Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis du tager Durisef en gang dagligt, skal du springe over din dosis og tage medicinen så snart du husker det næste dosis skal tages om 10-12 timer. Hvis du tager Durisef to gange daglig, bør perioden mellem doser være 5-6 timer.

Bicef (Duricef) Overdosering

Ved alvorlige og vedholdende anfald, konsultere din læge allergisk reaktion (elveblødninger, udslæt, hævelse af ansigt og tunge, vaginal kløe), diarré eller nyresvigt.

Bicef (Duricef) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden. Suspension kan anvendes i 14 dage efter tilberedning og bør opbevares i køleskab.

Bicef (Duricef) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bicef <<


[top]