>> Købe Bicaluplex <<

købe Bicaluplex Hurtig Ingen recept

Bicaluplex (Casodex) Almindelig brug

Bicalutamid tilhører en gruppe af ikke-steroide anti-androgener. Dette lægemiddel til behandling af metastatisk prostatacancer og hirsutisme hos mænd. Det blokerer effekten af testosteron (et mandligt hormon), som hjælper med at stoppe væksten og spredningen af kræftceller. Bicalutamid gives nødvendigvis sammen med et luteiniserende hormonfrigivende hormon (LHRH) -analog (fx goserelin eller leuprolid).

Bicaluplex (Casodex) Dosering og retning

Tag Bicaluplex i munden med et glas vand, med eller uden mad. Undgå at skære, knuse eller tygge denne medicin. Kontakt din læge om korrekt dosis for dig.

Bicaluplex (Casodex) Forholdsregler

Inden du tager Bicaluplex, skal du fortælle din læge eller kemiker, hvis du er allergisk overfor bicalutamid; eller hvis du har andre allergier. Da dette lægemiddel kan absorberes af huden, bør kvinder, som er gravide eller bliver gravid, ikke manipulere denne medicin.

Bicaluplex (Casodex) Kontraindikationer

Bicaluplex bør ikke anvendes af kvinder eller børn samt af patienterne, der har påvist en reaktion på overfølsomhed overfor bicalutamid. Denne medicin skal omhyggeligt anvendes af patienter med krænkelse af leverfunktion.

Bicaluplex (Casodex) Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er svimmelhed, usædvanlig svaghed, døsighed, søvnbesvær, sløret syn, løbende næse eller ejakulationsproblemer. Stop med at bruge Bicaluplex og kontakt din læge straks, hvis du har nogen af disse alvorlige bivirkninger: Penis erektion, der er smertefuld eller varer 4 timer eller længere, alvorlig svimmelhed eller svimmelhed. En meget alvorlig allergisk reaktion opstår sjældent. Hvis du bemærker de virkninger, der ikke er anført her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Bicaluplex (Casodex) Interaktioner

Ingen Drug Interactions af klinisk betydning er blevet identificeret. Fortæl lægen eller apoteket om alle receptpligtige og nonprescription / urteprodukter, du måtte bruge, før du bruger denne medicin.

Bicaluplex (Casodex) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af din dosis, tag den så snart du husker det. Hvis du ser at det er nær tidspunktet for den næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og genoptage din normale doseringsplan. Tag ikke din dosis to gange.

Bicaluplex (Casodex) Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse af svimmelhed eller svimmelhed.

Bicaluplex (Casodex) Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem dem ikke i badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Bicaluplex (Casodex) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bicaluplex <<


[top]