>> Købe Betamethasone / Clotrimazole <<

købe Betamethasone / Clotrimazole Hurtig Ingen recept

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Almindelig brug

Betamethasone / Clotrimazole er en anti-fungal medicin, som er en lotion eller fløde, og dets aktive komponenter er en kombination af to lægemidler: et steroid (betamethason) og et antifungalt stof (clotrimazol) . Clotrimazol hæmmer væksten af flere typer svampe ved at påvirke processen med dannelse af svampemembraner. Betamethason er et syntetisk kortikosteroid, som undertrykker betændelse såvel som kroppens immunrespons.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Dosering og retning

Betamethasone / Clotrimazolekrem bør forsigtigt masseres ind i huden og omkring det område, der er ramt af svampe to gange dagligt (morgen og aften). Brug ikke bandage eller indpakning over det behandlede område for at undgå overdreven absorption af medicinen. Behandling af tinea corporis eller tinea cruris bør ikke vare længere end to uger, mens en af tinea pedis ikke bør vare længere end fire uger.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Forholdsregler

Undgå at få Lotrione-cremen i dine øjne. Steroid medicin påvirker aktiviteten af binyrebark, hypothalamus og hypofyser, kan føre til overdreven blodsukkerniveau, samt til et Cushings syndrom præget af acne, depression, overdreven hårvækst, knækket øvre ryg, søvnløshed, måneskiftet udseende, muskel svaghed, overvægtige krop, paranoia, strækmærker, stunted vækst (hos børn), spildte lemmer og modtagelighed for blå mærker, brud og infektion.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Kontraindikationer

Denne medicinering kan ikke anvendes til børn yngre 17 år, hos personer med overfølsomhed over for Lotrisons komponenter eller lignende steroid- og antifungale medicin. Forsigtighed bør udøves hos voksne over 65 år.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Eventuelle bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er lokal rødme, blærer, brændende, tør hud, nedsat pigmentering, allergiske reaktioner i stregmærker som elveblødninger røggsymptomer, bakteriel infektion, irriteret hud, skrælning, udslæt, stikkende, hævelse, prikkende følelse, ødem.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Interaktioner

Langvarig brug eller tilbagetrækning af topiske kortikosteroider kan forværre symptomer på psoriasis. Der kræves et interval på mindst 1 uge mellem ophør af topiske steroider og begyndelsen af behandlingen med anthralin (Psoriatec).

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Overdosering

Misbrug eller overanvendelse af Betamethasone / Clotrimazole på brede hudområder kan forårsage lidelser som Cushings syndrom. Informer din læge om det. Livsbehandling. Overdosering af Betamethasone / Clotrimazole er usandsynligt.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 F (15-25 C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Betamethasone / Clotrimazole (Lotrisone) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Betamethasone / Clotrimazole <<


[top]