>> Købe Beloc <<

købe Beloc Hurtig Ingen recept

Beloc Almindelig brug

Beloc virker for det meste at blokere beta-adrenoreceptorer i hjertet og bruges til at behandle hypertension, brystsmerter (angina), unormale rytmer i hjertet, til behandling og forebyggelse af myokardieinfarkt. Denne medicin påvirker autonomt nervesystem, der fastsætter øget hjertefrekvens ved at blokere receptorerne og dermed reducere unormalt hurtige hjerterytmer. Det mindsker også myokardiel irritabilitet, hjerteudgang og forårsager andre effekter.

Beloc Dosering og retning

Denne medicin skal tages sammen med mad eller lige efter et måltid. Tyg ikke, squash eller knæk en tablet, drik et glas vand med det. Doseringen afhænger af den behandlede sygdom og kan variere mellem 100-450 mg dagligt. Din individuelle dosis bør ordineres af din læge. Alderen patienter anbefales at starte fra 50 mg daglig dosis. Nyresvigt kræver ikke en doseringskorrektion, mens leversvigt kræver brug af andre beta-adrenoblokere, som ikke destrueres i leveren.

Beloc Forholdsregler

Undgå at drikke alkohol, da interaktionen med Beloc øger døsighed og svimmelhed.

Beloc Kontraindikationer

Overfølsomhed over for komponenterne i medicinen, akut eller kronisk hjertesvigt, arteriel hypotention, kongestiv hjertesvigt, astma eller andre vejrtrækningsbesvær, diabetes, forstyrrelser i perifer blodcirkulation, graviditet, amning, depression, lever eller nyresygdom, en skjoldbruskkirtelforstyrrelse eller myasthenia gravis.

Beloc Mulige bivirkninger

På baggrund af almindelig tolerance over for medicinen blandt bivirkninger ses brystkramper, træthed, søvnløshed, kvalme, depression, hukommelsestab, feber, impotens, lyshårhed, langsom hjertefrekvens, lavt blodtryk, kolde ekstremiteter, ondt i halsen, diarré, forstoppelse og åndenød eller vejrtrækning.

Beloc Interaktioner

Der bør lægges vægt på indtag af calciumkanalblokkere og digoxin (Lanoxin), som er kendt ved farlig sænkning af blodtryk og hjertefrekvens administreres sammen med Beloc. Beloc er også i stand til at maskere de tidlige symptomer på lavt blodsukker og bør anvendes med forsigtighed hos patienter, der lider af diabetes.

Beloc Manglende dosis

Tag den savnede dosis, så snart du husker det. Hvis den tid, der blev tilbage til din næste dosis, er mindre end 4 timer, skal du ikke tage den ubesvarede dosis og vende tilbage til din tidsplan. Forsøg ikke at kompensere en savnet doseby og tage en ekstra.

Beloc Overdosering

Hvis sådanne symptomer på Beloc opdages: ujævn hjerterytme, åndenød, svimmelhed, svaghed eller besvimelse, blåhårede negler, søge om øjeblikkelig lægehjælp.

Beloc Opbevaring

Opbevares mellem 15-30 C (59-86 F). Beskyt mod fugt og dispenseres i tæt, lysbestandig beholder.

Beloc Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Beloc <<


[top]