>> Købe Baycip <<

købe Baycip Hurtig Ingen recept

Baycip (Cipro) Almindelig brug

Baycip er antimikrobielt bredspektret antibiotikum relateret til fluorquinoloner gruppe. Denne medicin hæmmer DNA-gyrase, bakteriens enzym, som er ansvarlig for DNA-replikation og syntese af bakterielle cellulære proteiner, hvilket forårsager deres død, så lægemidlet udfører bakteriedræbende aktivitet. Baycip er aktiv mod formeringsbakterier, og når de er i hviletilstand. Baycip bruges til behandling af forskellige tilstande og sygdomme forårsaget af bakteriel infektion i lungesystemet, nyren og urogenitalt system, mavetarmsystemet (mund, buler, kæber, blære og galdeveje), hud, slimhinder og blødt væv og andre. Det er aktivt mod mange forskellige gram-negative gram-aerob- og gram-positive bakterier som Salmonella, Shigella, Proteus, Chlamydia, Streptococcus, nogle arter af Sraphybcoccus-slægten.

Baycip (Cipro) Dosering og vejledning

Tag Baycip nøjagtigt som det var ordineret af din læge med et stort glas vand med eller uden mad gennem lige tidsintervaller. Drik mere vand end normalt under behandling med denne medicin. Tag det ikke sammen med nogen mælkeprodukter, da det mindsker aktiviteten af Cypro. Må ikke knuse, tygge eller knække tabletten med forlænget frigivelse, sluge tabletten hele. Når du tager den orale væske, skal du sluge den uden at tygge medicinen.

Baycip (Cipro) Forholdsregler

Inden du tager Baycip, skal du diskutere med din læge, hvis du lider af en nyre- eller leversygdom, myasthenia gravis, ledproblemer, diabetes, en anfaldskonkurrens, lavt indhold af kalium i blodet , hjerterytmeforstyrrelse. Undgå lang eksponering af din krop for UV-stråling.

Baycip (Cipro) Kontraindikationer

Graviditet, amning, epilepsi, spædbørn og teenagere yngre end 18 år, overfølsomhed over for Baycip og andre stoffer af fluorquinoloner gruppe.

Baycip (Cipro) Eventuelle bivirkninger

Bivirkninger kan omfatte kvalme, opkastning, diarré, mavesmerter, udslæt, hovedpine og rastløshed, forvirring, hallucinationer, bleg eller gul hud, mørkfarvet urin, let blå mærkning eller blødning. Hvis du har ovenstående tegn, skal du stoppe med at tage Baycip og kontakte din læge.

Baycip (Cipro) Interaktioner

Baycip anbefales ikke at tage med medicin, der nedsætter surhedsgraden i din mave og alkaliske mineralvand samt medicin, der indeholder ioner af aluminium, zink, jern eller magnesium på grund af deres evne at reducere absorptionen af Baycip.

Baycip (Cipro) Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis det er næsten tiden for den næste dosis, skal du bare springe over den ubesvarede del og fortsætte med at tage medicinen i henhold til tidsplanen.

Baycip (Cipro) Overdosering

Tegn på overdosering kan være: anfald, problemer med vandladningsproblemer, svaghed eller kombination af blå læber og bleg hud. Hvis du antager at du tog for meget af denne medicin, skal du kontakte din læge for at få hjælp.

Baycip (Cipro) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke fryses Baycip, hvis du tager det som flydende og opbevares i køleskab.

Baycip (Cipro) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Baycip <<


[top]