>> Købe Bacter-nz <<

købe Bacter-nz Hurtig Ingen recept

Bacter-nz (Floxin) Almindelig brug

Bacter-nz tilhører gruppen af antimikrobielle lægemidler kaldet fluorquinoloner, som er syntetiske bredspektret antibiotika. På grund af deres hovedsageligt forskellige virkningsmekanisme er de aktive mod et stort udvalg af resistente mikroorganismer, herunder polyresistente. De forhindrer afvikling og duplikering af bakterielt DNA. Bacter-nz anvendes til behandling af patienter med infektioner i åndedrætssystemet (ører, hals, næse), hud, blødt væv, osteomyelitis, infektionssygdomme i abdomen, nyre, urinveje, prostatitis, gynækologi, gonoré.

Bacter-nz (Floxin) Dosering og vejledning

Tag ikke Bacter-nz med mad. Dosering bør korrigeres for patienter med alvorligt abnorm lever- eller nyrefunktion. Undgå at tage Bacter-nz med antacida, mineraler og vitaminer med jern, der blokerer absorptionen af Bacter-nz.

Bacter-nz (Floxin) Forholdsregler

Undgå udsættelse for din krop for sollys under behandling med dette lægemiddel.

Bacter-nz (Floxin) Kontraindikationer

Overfølsomhed overfor quinoloner, epilepsi, graviditet, ammende kvinder, børn og teenagere under 15 år

Bacter-nz (Floxin) Mulige bivirkninger

Den hyppigste side virkninger omfatter kvalme, opkastning, diarré, søvnløshed, hovedpine, svimmelhed, kløe og vaginitis hos kvinder. Sjældne allergiske reaktioner kan også forekomme (elveblest og anafylaksi). Symptomer på nervesystemstimulering, såsom angst, eufori og hallucinationer er ret sjældne.

Bacter-nz (Floxin) Interaktioner

Bacter-nz er i stand til at interagere med koffein, cyclosporin, theophyllin (astma), warfarin (antikoagulant), medicin, der anvendes til behandling af diabetes.

Bacter-nz (Floxin) Manglende dosis

Hvis du har savnet en dosis, tag den så snart du husker det. Hvis det næsten er tid til din næste dosis, skal du bare springe over det og vende tilbage til dit normale skema. Aldrig fordoble denne medicin.

Bacter-nz (Floxin) Overdosering

I tilfælde af alvorlig og vedvarende døsighed, kvalme, varm eller kold følelse, forvirring og sløret tale skal du kontakte din læge om lægehjælp.

Bacter-nz (Floxin) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Bacter-nz (Floxin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Bacter-nz <<


[top]