>> Købe Ayurslim <<

købe Ayurslim Hurtig Ingen recept

Ayurslim Almindelig brug

Ayurslim er en polyherbal formulering, der hjælper med at regulere din fede produktion og udnyttelse. Det eliminerer også dit ønske om slik, normaliserer energiproduktion og udnyttelse i kroppen og hjælper dig med at holde dig trim og sund.

Ayurslim Dosering og vejledning

Den anbefalede dosis er 2 kapsler to gange om dagen efter måltider. Ayurslim bør tages i forbindelse med en nedsat kalorieindhold og en halv times motion hver dag.

Ayurslim Forholdsregler

Der er ingen kendte forholdsregler for Ayurslim brug.

Ayurslim Kontraindikationer

Kontraindikationer er endnu ikke blevet identificeret.

Ayurslim Mulige bivirkninger

Du skal være opmærksom på, at Ayurslim ikke har nogen kendte bivirkninger, forudsat at dette urte-supplement er taget nøjagtigt som den dosis, som din sundhedspersonale tilbyder.

Ayurslim Manglende dosis

Hvis du savner en dosis, og du bruger det regelmæssigt, tag det så hurtigt som muligt. Tag ikke 2 doser på én gang.

Ayurslim Overdosering

Overdosering skal ikke ske, men hvis du oplever bivirkninger, kontakt din læge. Opbevaring Store AyurSlim kapsler ved stuetemperatur mellem 59 og 80 grader F (15 og 26 grader C).

Ayurslim Opbevaring

i en tæt lukket beholder. Opbevares væk fra varme og lys. Hold AyurSlim kapslerne utilgængeligt for børn og væk fra kæledyr.

Ayurslim Ansvarsfraskrivelse

Alle produkter, der præsenteres på dette websted, er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tøv ikke med at konsultere din læge inden du tager kosttilskud.

>> Købe Ayurslim <<


[top]