>> Købe Aygestin <<

købe Aygestin Hurtig Ingen recept

Aygestin Almindelig brug

Aygestin er et syntetiseret kvindelig hormon progesteron. Dens vigtigste komponent er norethindronacetat. Lægemidlet må kun indeholde norethindron som en enkelt komponent eller være en kombination af oralt østrogen og norethindron, som er sikkert og forårsager mindre bivirkninger. Det er vant til at genoprette menstruation hos kvinder, der har holdt op med at have menstruationscyklusser i flere måneder (amenoré), endometriose (tilstand, når livmoderen er unormalt og kan findes i maven / bækkenområdet og forårsager smertefulde / uregelmæssige perioder) i tilfælde af unormal blødning og endometriose. Denne medicin stopper den normale vækst i livmoderforingen under menstruationscyklussen og forårsager hormonforandringer i livmoderen for at genoprette normale menstruationsperioder.

Aygestin Dosering og retning

Aygestin er normalt taget fra 2,5 til 10 milligram dagligt i 5-10 dage i anden halvdel af en 28-dages cyklus. Din periode skal begynde 3 til 7 dage efter, at Aygestin er seponeret. Endometriose behandles ved startdosis er 5 milligram om dagen i 2 uger, som kan øges med 2,5 milligram om dagen hver 2. uge op til maksimalt 15 milligram om dagen. Tag nøjagtigt som anbefalet af din læge og overgå ikke dosis uden din læge godkendelse.

Aygestin Forholdsregler

Denne medicin bruges ikke til at teste for graviditet, forebygge miskramninger eller at kontrollere blødninger forårsaget af fibroider eller kræft. Aygestin øger risikoen for blodpropper, hvilket resulterer i flebitis, åndedrætsbesvær, synsproblemer eller slagtilfælde. Informer din læge, hvis du skal blive betjent, selvom det er en tandkirurgi. Undgå at ryge. Brug ikke Aygestin, hvis du er gravid eller ammer. Fortæl din læge, hvis du i historien havde sådanne tilstande: højt blodtryk, anfald, migrænehovedpine, diabetes, astma, problemer med hjerte, lever, nyrer, slagtilfælde, blodpropper, kræft i brystet eller kønsorganer, højt blodniveau af kolesterol eller fedt, depression, overdreven vægtforøgelse eller hævelse under menstruationscyklus, gulsot.

Aygestin Kontraindikationer

Aygestin er kontraindiceret hos gravide kvinder, patienter med tromboemboliske lidelser, tromboflebitis, cerebral apopleksi (enten i historien), hos patienter med kendt eller formodet brystkræft, alvorlig leverdysfunktion eller leversygdom , udiagnosticeret vaginal blødning og misset abort.

Aygestin Eventuelle bivirkninger

Enhver medicin er i stand til at fremkalde bivirkninger, og det afhænger af din individuelle reaktion. Du kan opleve tegn på allergi (akne, allergisk reaktion, blodpropper i arterierne, venerne, øjnene eller lungerne) samt andre: kvalme, opkastning, hovedpine, svimmelhed, depression, søvnløshed eller irritabilitet, gennembrud menstruationsblødning, bryst udvidelse eller ømhed, livmoderhalsændringer eller udskillelser, ændring i menstruationsflow, hovedpine.

Aygestin Interaktioner

Informer din læge og laboratorieoperatør om alle medicin og urteprodukter, du tager, hvis du behandles med Aygestin.

Aygestin Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis så spring over den savnede dosis. Prøv ikke at lave en savnet doseby og tag en ekstra.

Aygestin Overdosering

Hvis du har mistanke om, at du tog for meget af medicinen, søg efter øjeblikkelig lægehjælp.

Aygestin Opbevaring

Opbevar Aygestin på et tørt sted væk fra sollys ved stuetemperatur mellem 15-30 C (59-86 F).

Aygestin Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Aygestin <<


[top]