>> Købe Auxxil <<

købe Auxxil Hurtig Ingen recept

Auxxil (Levaquin) Almindelig brug

Auxxil tilhører klassen antibiotikum kaldet fluorquinoloner, som stopper multiplikation af bakterier ved at forhindre reproduktion og reparation af deres genetiske materiale, DNA. Andre lægemidler i denne gruppe er Cipro, Noroxin, Floxin, Trovan) og Maxaquin. Auxxil bruges til at behandle bakterielle infektioner i huden, bihulerne, nyrerne, blæren eller prostata og personer, der har været udsat for miltbrand.

Auxxil (Levaquin) Dosering og vejledning

Hver dosis skal tages med et helt glas vand på tom mave eller sammen med dit måltid gennem lige tidsperioder. For at undgå dannelse af Auxxil-krystaller i urinen anbefales det at drikke mere vand end normalt.

Auxxil (Levaquin) Forholdsregler

Undgå lang eksponering af din krop for UV-stråling. Pas på, hvis du har brug for arbejde, der kræver høj koncentration af opmærksomhed og hurtig reaktion (f.eks. Kørsel). Informer din læge, hvis du har så alvorlige forhold som nyre- eller leversygdom, myasthenia gravis, ledproblemer, anfald eller epilepsi, diabetes, lavt indhold af kalium i dit blod (hypokalæmi) før du tager denne medicin.

Auxxil (Levaquin) Kontraindikationer

Auxxil er kontraindiceret til personer med en overfølsomhed over for Auxxil, quinoloner eller andre komponenter i dette produkt.

Auxxil (Levaquin) Mulige bivirkninger

De hyppigst rapporterede bivirkninger er kvalme og opkastning, diarré, hovedpine, forstoppelse. Mindre almindelige bivirkninger omfatter svimmelhed, svimmelhed, udslæt, flatulens, smerter i maven og kløe. Auxxil bør anvendes med forsigtighed til patienter med sygdom i centralnervesystemet. Allergiske reaktioner såsom elveblest og anafylaksi ae er også mulige.

Auxxil (Levaquin) Interaktioner

Undgå at spise antacida, der indeholder magnesium og aluminium (Tums eller Rolaids), anti-ulcer medicin. Carafate, vitaminer eller mineraltilsætninger, der er rige med jern eller zink sammen med Auxxil, da deres interaktion falder effekt af dette antibiotikum. Adskil disse lægemidler med Auxxil med to timer. Interaktion er også mulig med didanosin (Videx, Videx EC). Informer din læge, hvis du tager sådanne lægemidler som Theo-Dur, Theolair, Slo-Phyllin, Slo-Bid, Elixophyllin, Warfarin / Coumadin, Insulin eller andre perorale lægemidler, der behandler diabetes (Glucotrol, Micronase, Diabeta, Glynase) steroide antiinflammatoriske lægemidler (Motrin, Advil, Nuprin) og også Aleve, Naprosyn, Anaprox, Orudis KT, Orudis, Oruvail.

Auxxil (Levaquin) Manglende dosis

Hvis du har savnet en dosis, tag den så snart du husker det. Hvis det næsten er tid til din næste dosis, skal du bare springe over det og vende tilbage til dit normale skema. Aldrig fordoble denne medicin.

Auxxil (Levaquin) Overdosering

Ved alvorlige og vedvarende symptomer på kvalme, opkastning, mavesmerter, diarré og blod i urinen skal du kontakte din læge om lægehjælp.

Auxxil (Levaquin) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Auxxil (Levaquin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Auxxil <<


[top]