>> Købe Atorva <<

købe Atorva Hurtig Ingen recept

Atorva (Lipitor) Almindelig brug

Atorvastatin er en kolesterolreduktion, som anvendes til behandling af højt kolesteroltal eller for at nedsætte risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald eller andre hjertekomplikationer hos patienter med hjerte-og karsygdomme eller anden type af diabetes. Atorvastatin hjælper med at fjerne skadeligt lipoproteinkolesterol med lav densitet ud af blodet og ved at begrænse kroppens evne til at danne nyt LDL-kolesterol. Således kan hjælpe med at forhindre hærdning af arterier og hjertesygdomme, forhold, der kan føre til vaskulær sygdom, hjerteanfald, slagtilfælde.

Atorva (Lipitor) Dosering og retning

Tag det oralt en gang om dagen med eller uden mad. Atorvastatin bør tages med fuld glas vand. Den almindelige dosis for voksne er 10 mg en gang dagligt. Den almindelige dosis for børn fra 10 til 17 år er 10 mg en gang dagligt. Brug af Atorvastatin til børn under 10 år anbefales ikke, og dosen skal bestemmes af din læge. Bemærk: Denne vejledning præsenteres her kun for gennemgang. Det er meget nødvendigt at konsultere din læge, før du bruger. Det hjælper dig med at få de bedste resultater.

Atorva (Lipitor) Forholdsregler

Personer med diabetes, underaktive skjoldbruskkirtler, nyresygdom eller muskelsygdom har nogle gange brug for yderligere tests før eller under behandling med atorvastatin, da dosisjusteringer kan være nødvendige. Brug ikke store mængder alkohol, mens du tager dette lægemiddel, fordi det kan forværre de skadelige virkninger af dette lægemiddel på leveren. Atorvastatin bør ikke anvendes under graviditet, bliver gravid eller ammende uden læge rådgivning. Brug ikke Atorvastatin før amning uden lægens tilladelse.

Atorva (Lipitor) Kontraindikationer

Atorvastatin er ikke tilladt for personer, der har leverproblemer eller uforklarlige unormale leverfunktionstest. Brug ikke det, hvis du tager en hiv proteasehæmmer (f.eks. Ritonavir), itraconazol eller mibefradil. Også Atorvastatin kontraindiceret, hvis du er overfølsom overfor eventuelle komponenter i denne medicin, graviditet eller amning.

Atorva (Lipitor) Eventuelle bivirkninger

De kan omfatte alle former for en allergisk reaktion. Også de mest mulige bivirkninger omfatter: muskelsmerter, ømhed eller svaghed med feber eller influenzalignende symptomer; eller kvalme, lerfarvede afføring, mavesmerter, lav feber, gulsot, appetitløshed, mørk urin. Mindre alvorlige omfatter: mild kvalme eller mavesmerter, maveforstyrrelser, halsbrand; forstoppelse, oppustethed, gas; tilstoppet næse; kløe, hududslæt; hovedpine. Hvis du oplever en af dem, skal du stoppe med at bruge Atorvastatin og fortælle din læge så hurtigt som muligt. Kontakt også din læge om enhver bivirkning, der virker usædvanlig.

Atorva (Lipitor) Interaktioner

Atrovastatin interagerer med følgende stoffer: digoxin; erythromycin eller clarithromycin; gemfibrozil eller fenofibrat; niacin; en antifungel medicin såsom itraconazol, fluconazol eller ketoconazol; medicin, der svækker dit immunsystem, såsom cancermedicin eller steroider, cyclosporin, sirolimus, takrolimus og andre; HIV eller AIDS medicin såsom indinavir, nelfinavir, ritonavir, lopinavir-ritonavir eller saquinavir. Bemærk også, at interaktion mellem to medikamenter ikke altid betyder, at du skal stoppe med at tage en af dem. Som sædvanlig påvirker det effekten af lægemidler, så kontakt din læge om, hvordan interaktioner forvaltes eller skal forvaltes.

Atorva (Lipitor) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Forøg ikke din anbefalede dosis. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Atorva (Lipitor) Overdosering

Symptomer på Atorvastatin er ikke kendt godt, men de fleste er inklusive et alvorligt fald i blodtrykket og et hurtigere hjerteslag. Hvis du oplever en af dem eller nogen usædvanlige symptomer, skal du straks kontakte din læge.

Atorva (Lipitor) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Atorva (Lipitor) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Atorva <<


[top]