>> Købe Asmanex <<

købe Asmanex Hurtig Ingen recept

Asmanex (Elocon) Almindelig brug

Asmanex er et syntetisk glucocorticoid (steroidhormon), der fås i creme, salve og lotion og anvendes på huden for at lindre kløe, eksem i eksem, dermatitis, allergi og andre hududslæt. Generelt er anti-inflammatorisk mekanisme for dets virkning ikke bestemt. Det antages, at Asmanex inducerede frembringelse af proteiner, der hæmmer phospholipase A2, der er kendt som lipocortiner. Disse proteiner styrer biosyntesen af potente mediatorer af inflammation, såsom prostaglandiner og leukotriener, der hæmmer frigivelsen af deres fælles forgænger: arachidonsyre. Asmanex bruges til at behandle betændelse og kløe dermatoser behandlet med glucocorticosteroider (GCS); tilstande forbundet med hyperkeratose (atopisk og seborrheem dermatitis, psoriasis, kronisk eksem) hos voksne og børn ældre end to år

Asmanex (Elocon) Dosering og vejledning

Anvend et tænklag nøjagtigt til den berørte hud en gang dagligt. Undgå anvendelse på brede hudområder, da for meget absorption kan føre til uønskede bivirkninger. Dæk det ikke med lufttæt dressinger, medmindre din læge har rådgivet dig den anden.

Asmanex (Elocon) Forholdsregler

Hold Asmanex ude af dine øjne. Langsigtet brug og lokal anvendelse kan medføre reversibel undertrykkelse af hypotalamus-hypofysen-adrenalsystemet. Hvis irritation opstår, afbryd brug af Asmanex creme og informer din læge om at få en passende behandling.

Asmanex (Elocon) Kontraindikationer

Overfølsomhed over for Asmanexs komponenter.

Asmanex (Elocon) Mulige bivirkninger

Sjældne bivirkninger kan forekomme: brændende, kløe, hudatrofi, acne rosacea. Generelt kan glukokortikosteroider (GCS) fremkalde forskellige tilstande: irritation og tørhed, folliculitis, hypertrichose, akne som udslæt, hypopigmentering, perioral dermatitis, allergisk kontaktdermatitis (ACD), sekundær infektion, striae og miliaria (sved udslæt). Sandsynligheden for, at disse bivirkninger øges ved brug af lufttætte forbindinger.

Asmanex (Elocon) Interaktioner

Af dets kemiske egenskaber er Asmanex ikke kompatibel med alkalier. Anthralin topicals (anvendes til behandling af psoriasis) kan ikke administreres samtidigt med Asmanex, da det forværrer symptomer på psoriasis.

Asmanex (Elocon) Manglende dosis

Hvis du har glemt at anvende denne medicin i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Hvis det er næsten tid til din næste dosis, skal du bare springe over den, du har gået glip af, og vende tilbage til dit normale skema.

Asmanex (Elocon) Overdosering

Langsigtet brug af denne medicin kan forårsage en gruppe af symptomer kaldet Cushings syndrom, der omfatter følgende symptomer: akne, depression, overdreven hårvækst, højt blodtryk, bøjede øvre ryg, søvnløshed, måne -faced udseende, muskel svaghed, overvægtige trunk, paranoia, strækmærker, modtagelighed for blå mærker og brud. Hvis du antager at overdoseret dette lægemiddel og har alvorlige bivirkninger, kontakt din læge og søg efter øjeblikkelig lægehjælp.

Asmanex (Elocon) Opbevaring

Store Asmanex ved 2-25 C (36-77 F). Ryst lotion før hver brug.

Asmanex (Elocon) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Asmanex <<


[top]