>> Købe Arcoxia <<

købe Arcoxia Hurtig Ingen recept

Arcoxia Almindelig brug

Arcoxia bruges til behandling af akut og kronisk slidgigt, ankyloserende spondylitis, akut gigtartrit, for at lindre kronisk muskuloskeletale smerte. Det indeholder etoricoxib, en selektiv inhibitor af cyclooxygenase-2 (COX-2), som blokerer dannelsen af prostaglandiner, stoffer, der er ansvarlige for betændelse, smerte og feber symptomer. Arcoxia har ingen effekt på blodpladefunktion og mavetarmslemhinde.

Arcoxia Dosering og vejledning

Tag tabletterne oralt med et glas vand med eller uden et måltid. Den anbefalede dosis til behandling af slidgigt er 60 mg en gang dagligt. Til behandling af rheumatoid arthritis og ankyloserende spondylitis tager 90 mg en gang dagligt. For akut gigtgigt tager 120 mg en gang om dagen. Behandlingen kan ikke vare længere end otte dage, hvis den daglige dosis er 120 mg om dagen. Gennemsnitlig terapeutisk dosis til behandling af smerte er 60 mg taget en gang. Tag nøjagtigt som foreskrevet af din læge. Må ikke overstige den anbefalede dosis.

Arcoxia Forholdsregler

Informer din læge, hvis du er gravid, planlægger at blive gravid eller amme, har haft allergi overfor Arcoxia eller NSAIDs, hjertesvigt, hjerteanfald, bypass-operation, brystsmerter, en slagtilfælde eller mini slagtilfælde, smalle eller blokerede arterier i ekstremiteterne i historien. Tag ikke stoffet uden at konsultere din læge om dit faktiske høje blodtryk, planlagt større operation og tilstande som højt blodtryk, diabetes, højt kolesteroltal eller rygning, hvilket kan øge muligheden for koronararteriesygdom og aterosklerose. Forsigtighed bør udøves hos patienter over 65 år. Lactose er inkluderet i sammensætningen af tabletovertræket, som bør tages i betragtning af patienter med laktasemangel.

Arcoxia Kontraindikationer

Overfølsomhed over for lægemidlets, barnets, graviditeten og ammende bronkial astma, tilbagevendende nasal polypose eller paranasale bihule og intolerance af aspirin og andre NSAID'er (også i historien) sår og erosive forandringer i maveslimhinde eller duodenum, gastrointestinal blødning, cerebrovaskulær eller enhver anden form for blødning, akut inflammatorisk tarmsygdom (Crohns sygdom, ulcerøs colitis), hæmofili og andre koagulationsforstyrrelser, alvorligt hjerteinsufficiens, alvorlig leversvigt eller faktisk sygdom hos lever, alvorlig nyresvigt, alvorlige nyresygdomme, bekræftet hyperkalæmi, periode efter koronar arterie bypass graft (CABG), perifer vaskulær sygdom, cerebrovaskulær sygdom, symptomatisk koronararteriesygdom, stabilt forhøjet blodtryk ledsaget af ukontrolleret hypertension.

Arcoxia Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er: hævelse af ben, ankler eller fødder, sygdom, kvalme, opkastning, halsbrand, fordøjelsesbesvær, ubehagelig følelse eller smerte i maven, diarré , højt blodtryk, svimmelhed, hovedpine.

Arcoxia Interaktioner

Informer din læge om alle de foreskrevne og over-the-counter medicin, du tager for tiden og især om warfarin, hæmmere af angiotensinomdannende enzym (ACE), acetylsalicylsyre (samtidig brug kan øge risikoen for sår i mavetarmkanalen), rifampicin (reducerer virkningerne af Arcoxia).

Arcoxia Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis det er næsten tiden for den næste dosis, skal du bare springe over den ubesvarede del og fortsætte med at tage medicinen i henhold til tidsplanen.

Arcoxia Overdosering

Hvis du har taget for meget af denne medicin, skal du straks kontakte din læge, selvom der ikke er tegn på forgiftning.

Arcoxia Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur på 59-86 F (15-30 C) væk fra fugt og sollys. Holdes væk fra fugt (badeværelse).

Arcoxia Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Arcoxia <<


[top]