>> Købe Apo Clopidogrel <<

købe Apo Clopidogrel Hurtig Ingen recept

Apo Clopidogrel (Plavix) Almindelig brug

Specielt og aktivt hæmmer aggregering af blodplader (koagulering) og dilaterer koronarbeholdere. Apo Clopidogrel bruges til at mindske risikoen for hjerteanfald, og slagtilfælde forårsaget af blodpropper er øget hos patienter med en nylig berørt hjerteinfarkt, hjertehæftning og perifer vaskulær sygdom. Det bruges til at forhindre iskæmiske lidelser som myokardieinfarkt, slagtilfælde, trombose af perifere arterier og andre.

Apo Clopidogrel (Plavix) Dosering og retning

Apo Clopidogrel skal tages en gang om dagen med eller uden mad.

Apo Clopidogrel (Plavix) Forholdsregler

Da Apo Clopidogrel tilhører "blodfortyndere", bør du undgå at tage det med aspirin eller andre NSAID'er (ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler), hvis din læge ikke har anbefalet dig at gøre det. Kontakt din læge, hvis du opdager, at du har sorte eller blodige afføring, opkast som ligner kaffegrunde eller hvis du hoster blod.

Apo Clopidogrel (Plavix) Kontraindikationer

Overfølsomhed, alvorlig leversvigt, akut blødning, mavesår eller tolvfingertarm, ulcerøs colitis, tuberkulose og andre sygdomme, der er prædisponerede for blødning, graviditet, amning, nyfødt periode. Forsigtighed bør udvises hos patienter med moderat lever af nyresvigt.

Apo Clopidogrel (Plavix) Eventuelle bivirkninger

Blødning i mave eller tarm, hæmoragisk slagtilfælde, neuropeni, trombocytopeni, mavesmerter, dyspepsi, gastritis, forstoppelse, mavesår i mave-tarmkanalen, diarré, allergi.

Apo Clopidogrel (Plavix) Interaktioner

Kombinationen af Apo Clopidogrel med ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kan medføre risiko for mave- og tarmblødning det samme som en høj koncentration af Apo Clopidogrel øge koncentrationen af Coumadin, hvis de anvendes samtidigt og føre til overdreven blødning.

Apo Clopidogrel (Plavix) Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis det er næsten tiden for den næste dosis, skal du bare springe over den ubesvarede del og fortsætte med at tage medicinen i henhold til tidsplanen.

Apo Clopidogrel (Plavix) Overdosering

Symptomer på aOverdose er opkastning, følelse af udmattet eller åndenød og tegn på blod i dine fæces eller opkast, diarré, rush, kløe. I tilfælde af alvorlig manifestation af disse bivirkninger, skal du straks kontakte din læge.

Apo Clopidogrel (Plavix) Opbevaring

Store Apo Clopidogrel tabletter og kapsler skal opbevares ved stuetemperatur mellem 15-30 C (59-86 F).

Apo Clopidogrel (Plavix) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Apo Clopidogrel <<


[top]