>> Købe Anreb Plus <<

købe Anreb Plus Hurtig Ingen recept

Anreb Plus (Cozaar) Almindelig brug

Hypotension medicin, der specifikt blokerer angiotensin II receptorer, reducerer den totale perifer resistens, koncentration af aldosteron i blod, arterielt tryk, tryk i lungecirkulationen og har en diuretisk virkning. Angiotensin, et protein, får blodkarrene til at presse op og styrer blodtrykket, mens Anreb Plus blokerer sine receptorer og forhindrer høje blodtryk på denne måde. Medikamentet anvendes til behandling af hypertension, venstre ventrikulær hypertrofi (stigning i muskel) og diabetisk nefropati.

Anreb Plus (Cozaar) Dosering og retning

Anreb Plus kan tages med eller uden mad en gang dagligt, eller den samlede daglige dosis kan også opdeles for to indtag. Følg alle dine anbefalinger fra din læge og ikke ændre den foreskrevne dosis.

Anreb Plus (Cozaar) Forholdsregler

Hos patienter med dehydrering (for eksempel dem, der blev behandlet med høje doser diuretika) øges arteriel hypotensi, mens patienter med cirrhosis-koncentration af Anreb Plus i blodplasma øges betydeligt. Lad din læge vide, om du har lever- eller nyresygdom og kongestiv hjertesvigt. Anreb Plus øger niveauet af kalium i blodet. Informer også din læge, hvis du tager kaliumtilskud eller bruger en saltsubstitut.

Anreb Plus (Cozaar) Kontraindikationer

Overfølsomhed, graviditet amning, barndom, arteriel hypotension, hyperpotassæmi.

Anreb Plus (Cozaar) Mulige bivirkninger

Diarré muskelkramper, svimmelhed, søvnløshed, næsetopstødning, vedvarende hoste, forhøjet serumkalium, appetitløshed, mundtørhed og angioødem. Medikamentet tolereres normalt godt, men hvis nogle bivirkninger udvikler eller ændrer sig i intensitet, skal du straks informere din læge om det.

Anreb Plus (Cozaar) Interaktioner

Anreb Plus kan interagere med diuretika, der efterlader kalium i kroppen her ved at øge risikoen for hyperpotassæmi ved samtidig behandling med K + medicin og kaliumsparende diuretika. Nizoral er kendt for at mindske aktiviteten af Anreb Plus.

Anreb Plus (Cozaar) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis så spring over den savnede dosis Prøv ikke at kompensere en savnet doseby, og tag en ekstra.

Anreb Plus (Cozaar) Overdosering

Hvis du har mistanke om, at du tog for meget af medikamentet og antager, at hjerteslag blev ekstremt langsom eller hurtig, og blodtrykket sænket betydeligt, søg efter øjeblikkelig lægehjælp.

Anreb Plus (Cozaar) Opbevaring

Gem Anreb Plus på et tørt sted væk fra sollys ved stuetemperatur.

Anreb Plus (Cozaar) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Anreb Plus <<


[top]