>> Købe Ancivin <<

købe Ancivin Hurtig Ingen recept

Ancivin (Famvir) Almindelig brug

Ancivin er en antiviral medicin, der efter transformation i menneskelig organisme bliver til penciclovir, som er aktiv mod sådanne vira som Herpes simplex (type I og II), Varicella zoster, og Epstein-Barr-viruset (EBV). Penciclovir trænger ind i cellerne inficeret af virus, hvor de underkastes behandling ved virale fermenter, det bliver til penciclovirtriphosphat, der hæmmer replikation af viralt DNA. Medikamentet har ingen effekt på de ikke-inficerede celler. Ancivin er aktiv mod visse stammer af herpes simplex med ændret DNA-polymerase, som er resistent overfor Acyclovir (Zovirax). Ancivin administreres til behandling af infektioner forårsaget af Herpes simplex (type I og II): primal infektion, forværring af kronisk infektion, forebyggelse, helvedesild eller vandkopper (Varicella zoster), postherpetic neuralgi, tilbagevendende genital herpes.

Ancivin (Famvir) Dosering og vejledning

Tag Ancivin sammen med eller uden mad. Tag hver dosis med et glas vand. Den anbefalede dosis til behandling af tilbagevendende genital herpes er 1.000 mg to gange dagligt i løbet af en dag. Tilbagevendende koldsår bør behandles med 1.500 mg taget som en enkeltdosis. For at undertrykke tilbagevendende genital herpes tager 250 mg to gange dagligt i løbet af 1 år. Behandling af helvedesild kræver 500 mg hver otte timer i en uge. Hos HIV-inficerede patienter til behandling af forkølelsessår og genital herpes tages 500 mg Ancivin to gange dagligt i 5-10 dage. Tag ikke Ancivin i større mængder. Følg alle anbefalinger fra din læge.

Ancivin (Famvir) Forholdsregler

Tillad ikke kontakt af de berørte områder med andre mennesker. Rør ikke øjnene, når du har rørt de berørte områder. Vask din hånd ofte for at undgå spredning af infektionen til andre.

Ancivin (Famvir) Kontraindikationer

Ancivin er kontraindiceret hos patienter overfølsomme over for komponenterne i denne medicin, gravide og ammende kvinder, børn. Korrektion af dosis og særlig forsigtighed er nødvendig til behandling af patienter med nyresvigt.

Ancivin (Famvir) Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er hovedpine, kvalme, opkastning, diarré, svimmelhed, allergiske reaktioner. Nogle voksne patienter oplever mental forvirring, hallucinationer. Hos patienter med nedsat immunitetspine i maven opstår feber symptomer.

Ancivin (Famvir) Interaktioner

Ingen specifikke interaktioner er kendt for denne gang.

Ancivin (Famvir) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Ancivin (Famvir) Overdosering

symptomer på Ancivin Overdose er ukendte. Hvis anbefalinger for behandling af patienter med nyresvigt ikke overholdes, er akut nyresvigt muligt. Søg efter omgående lægehjælp Hvis der er mistanke om overdosering.

Ancivin (Famvir) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 F (15-25 C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Ancivin (Famvir) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Ancivin <<


[top]