>> Købe Anastrozolo <<

købe Anastrozolo Hurtig Ingen recept

Anastrozolo (Arimidex) Almindelig brug

Anastrozolo sænker østrogenniveauet hos postmenopausale kvinder for at bremse væksten af visse kræfttumorer. Det virker hæmmer enzymet aromatase og hermed produktion af østrogen.

Anastrozolo (Arimidex) Dosering og retning

Følg alle lægeinstruktioner om behandling og doseringsplan. Tag ikke mere af denne medicin end det, der blev administreret til dig. Tag en gang dagligt.

Anastrozolo (Arimidex) Forholdsregler

Informer din læge, hvis du er gravid eller ammer, en alvorlig leversygdom, historie med blodpropper, hjertesygdomme, kredsløbsproblemer, eller hvis du ikke har afsluttet overgangsalderen. Hvis du har sådanne sygdomme, kan du få brug for justering af din dosis. Din behandling med Anastrozolo kan fortsætte i fem år. Denne medicin kan påvirke din evne til høj koncentration af opmærksomhed og tænkning eller reaktioner: Vær særlig forsigtig under kørsel eller betjening af maskiner.

Anastrozolo (Arimidex) Kontraindikationer

Brug ikke Anastrozolo til præmenopausale kvinder, hos gravide og ammende kvinder, alvorlige nyresygdomme, moderate og alvorlige leversygdomme, overfølsomhed over for Anastrozolo eller andre lægemiddelkomponenter. Præparater, der indeholder østrogener, bør ikke indgives med Anastrozolo, da de neutraliserer dets farmakologiske virkning. Bivirkninger De hyppigste bivirkninger omfatter synger af allergi (elveblødninger, hududslæt, ansigtssvulmer og vejrtrækningsbesvær) sammen med pludselig hovedpine, forvirring, problemer med syn, tale eller balance, pludselig følelsesløshed eller svaghed, især på den ene side af krop, knoglebrud, hævede kirtler, hævelse i dine hænder eller fødder. Sjældne og ikke så alvorlige bivirkninger som varmeflammer, ondt i halsen, svaghed, rygsmerter, knoglesmerter, kvalme er også mulige.

Anastrozolo (Arimidex) Interaktioner

Informer din læge, hvis du tager tamoxifen eller østrogen. Informer din læge om alle ordinerede og over-the-counter-medicin, urteprodukter, vitaminer og kosttilskud, du bruger.

Anastrozolo (Arimidex) Manglende dosis

Hvis du har savnet en dosis, tag den så snart du husker det. Hvis det næsten er tid til din næste dosis, skal du bare springe over det og vende tilbage til dit normale skema. Aldrig fordoble denne medicin.

Anastrozolo (Arimidex) Overdosering

Der er ikke oplysninger om Anastrozolo Overdosering Hvis du har mistanke om at du har taget for meget af denne medicin, skal du straks kontakte din læge.

Anastrozolo (Arimidex) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 20-25 C (68-77 F). Opbevares væk fra fugt, varme og sollys. Det anbefales ikke at opbevare på et badeværelse og steder der er tilgængelige for børn.

Anastrozolo (Arimidex) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Anastrozolo <<


[top]