>> Købe Anaprox <<

købe Anaprox Hurtig Ingen recept

Anaprox Almindelig brug

Naproxen sodium tilhører en klasse af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er). Denne medicin bruges til at reducere intens smerte, betændelse og stivhed forårsaget af tilstande som slidgigt, reumatoid arthritis, psoriasisgigt osv. Det kan også anvendes i andre tilfælde.

Anaprox Dosering og retning

Tag Anaprox i munden med et glas vand, med eller uden mad. Undgå at skære, knuse eller tygge denne medicin. Tag ikke lægemidlet oftere, end det er foreskrevet. Giv ikke op med at tage det undtagen efter råd fra din læge. Det kan have brug for tid til medicinen til at hjælpe. Kontakt din læge om korrekt dosis for dig.

Anaprox Forholdsregler

Inden du tager Anaprox, skal du fortælle din læge eller kemiker, hvis du er allergisk over for det; eller hvis du har andre allergier. Naproxen kan ligesom andre NSAID'er hæmme udskillelsen af natrium og lithium. Vær forsigtig, når du bruger dette lægemiddel sammen med lithium kosttilskud. Undgå at drikke alkohol og ryge, mens du bliver behandlet med denne medicin. Alderen kan være mere følsomme over for bivirkninger af lægemidlet. Under graviditeten bør denne behandling kun anvendes, når det er stærkt nødvendigt. Da dette lægemiddel kan absorberes af huden, bør kvinder, som er gravide eller bliver gravid, ikke manipulere denne medicin.

Anaprox Kontraindikationer

Anaprox bør ikke anvendes af patienter med natriumfølsom hypertension samt af patienter, der har påvist en reaktion på overfølsomhed over for det.

Anaprox Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er tør mund, svimmelhed, irritabilitet, sedation, søvnløshed, urinretention osv. En meget alvorlig allergisk reaktion forekommer sjældent. Mange mennesker, der bruger dette lægemiddel, har ikke alvorlige bivirkninger. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger. Hvis du bemærker de virkninger, der ikke er anført her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Anaprox Interaktioner

Fortæl det til din læge eller apoteket om alle receptpligtige og nonprescription / herbalprodukter, du måtte bruge, før du bruger denne medicin. Anaprox kan interagere med: * NSAID'er af salicylatfamilien (Aspirin) * antikoagulantia. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger.

Anaprox Manglende dosis

Hvis du har gået glip af din dosis, tag den så snart du husker det. Hvis du ser at det er nær tidspunktet for den næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og genoptage din normale doseringsplan. Tag ikke din dosis to gange.

Anaprox Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse af svimmelhed eller svimmelhed.

Anaprox Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem ikke dine stoffer på badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Anaprox Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Anaprox <<


[top]