>> Købe Ampicillin <<

købe Ampicillin Hurtig Ingen recept

Ampicillin Almindelig brug

Ampicillin er et bredspektret antibiotikum fra aminopenicillin-gruppen. Dets virkningsmekanisme er antibakteriel og består i hæmning af opførelsen af bakteriecellevægge følsomme over for Ampicillin. Det er ikke ødelagt i surt indhold af maven, absorberes let. Ampicillin er aktiv mod gram positive mikroorganismer og også nogle gramnegative (salmonella, schigella, proteus, E. coli, Klebsiella pneumoniae, Haemophilus influenzae, tidligere kaldet Pfeiffer's bacillus) og anvendes til behandling af de syge fremkaldt af blandede bakterier. Mikroorganismer, der producerer penicillase, er resistente over for Ampicillin. Denne medicin bruges til at behandle lungebetændelse og andre infektionssygdomme i respiratoriske, urogenitale, gastrointestinale systemer.

Ampicillin Dosering og vejledning

Tag nøjagtigt som foreskrevet. ampicillinkapsler bør tages med et helt glas vand, en halv time før eller 2 timer efter et måltid.

Ampicillin Forholdsregler

Hvis der er allergi over for penicillin eller cephalosporin antibiotika, skal du kontakte din læge først, end at tage dette lægemiddel. Denne medicin kan forårsage diarré, så informer din læge, hvis du har det før for at tage et lægemiddel til diarré. Ampicillin kan vise et falsk positivt resultat af visse urin-glukosetest. Hvis du har taget Ampicillin i lang tid, før det kan virke ineffektivt i din organisme på grund af såkaldt superinfektion, skal du informere din læge, hvis dine symptomer ikke forbedrer eller bliver værre.

Ampicillin Kontraindikationer

Overfølsomhed over for Ampicillin. Forsigtighed bør udøves, hvis der er leversvigt, astma, høfeber.

Ampicillin Mulige bivirkninger

Colitis, diarré, feber, kløe, kvalme, udslæt, ømme eller mund, opkastning.

Ampicillin Interaktioner

Ampicillin forbedrer effekten af de oralt taget medicin, som forhindrer dannelse af blodpropper. Denne medicin kan forstyrre arbejdet med visse orale præventionsmidler.

Ampicillin Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis du tager denne medicin to gange dagligt og savnet en dosis, tag den så snart du husker det, tag den næste dosis 5-6 timer senere. Hvis du tager stoffet tre gange daglig, skal du tage den savnede dosis, så snart du husker det, og gør det næste om 2-4 timer.

Ampicillin Overdosering

Hvis du antager at du har taget for meget Ampicillin og har symptomer på allergi (elveblest, rush), skal du straks kontakte din læge.

Ampicillin Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59 og 86 grader F (15-30 grader C) væk fra lys og fugt.

Ampicillin Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi frasiger alt ansvar for pålideligheden af disse oplysninger. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Ampicillin <<


[top]