>> Købe Amiodarone <<

købe Amiodarone Hurtig Ingen recept

Amiodarone (Cardarone) Almindelig brug

Medicinen forårsager antiarytmiske og antianginale virkninger. Antiarytmisk effekt bestemmes ved at reducere K + ioner transport, selvom cellemembraner af myocitter og formindskelse af sinusnødautomatik. Amiodarone blokerer automatisk a- og b-adrenoreceptorer. Afhjælpning af paroxysmale takykardieangreb, lindring af andre hjerteanfald og behandling af ventrikelflimmer. Amiodarone er kun til brug i livstruende situationer og bør anvendes nøje i overensstemmelse med din læge anbefalinger.

Amiodarone (Cardarone) Dosering og retning

Amiodarone kan skade maven, så det anbefales at tage det med måltider og i flere daglige doser for at minimere skade.

Amiodarone (Cardarone) Forholdsregler

Undgå at drikke grapefrugtsaft, garvning og overdreven UV-bestråling, pas på arbejde, der kræver høj koncentration af opmærksomhed (kørsel og andre).

Amiodarone (Cardarone) Kontraindikationer

Overfølsomhed over for jod eller Amiodarone. Synd sinus syndrom (sinus bradykardi, sinoatrial blok) undtagen tilfælde af rythm korrektion med kunstig pacemake. Forstyrrelser af atrioventrikulær eller intra-ventrikulær ledning (atrioventrikulær blokade i I-III grad), blokade af bundtgrenblok, lidelser i skjoldbruskkirtel, hypopotassiemi, graviditet, amning, alder under 18 år, samtidig behandling med MAO-hæmmere.

Amiodarone (Cardarone) Mulige bivirkninger

Lipofuscin depositum i hornhinden kan forårsage udseende af skinnende pletter eller en "tåge" foran øjnene ved stærkt lys. Lyspygmentering på åbne områder af huden, hypothyreose, hvæsenhed, hoste, brystsmerter, åndedrætsbesvær, vægttab, udtynding af håret, for varmt eller for koldt, følelsesløshed, brændende, smerte, kvalme, mavesmerter. Ring til din læge, hvis du oplever dette eller symptomer på allergi.

Amiodarone (Cardarone) Interaktioner

Amiodarone kan interagere med beta-blokkere eller visse kalciumkanalblokkere, der fører til overdrevent langsom hjertefrekvens eller elektrisk impulsblokering i hjertet. Blodniveauerne af digoxin øges ved samtidig behandling med digoxin og amiodaron. Ved behandling med digoxin skal dosis nedsættes med 50%, når amiodaron tages. Amiodarone øger også niveauerne af flecainid, procainamid og quinidin.

Amiodarone (Cardarone) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis det skete, spring over den savnede dosis. Prøv ikke at kompensere en savnet doseby og tage en ekstra.

Amiodarone (Cardarone) Overdosering

Hvis du har mistanke om at du har taget for meget af medicinen og oplever ekstremt svimmel eller svimmelhed, eller svimmelhed søge efter øjeblikkelig lægehjælp.

Amiodarone (Cardarone) Opbevaring

Hold Cordarone ved stuetemperatur, lavere end 30 C (86 F).

Amiodarone (Cardarone) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Enhver specifik vejledning til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Amiodarone <<


[top]