>> Købe Amiloride <<

købe Amiloride Hurtig Ingen recept

Amiloride (Frumil) Almindelig brug

Amiloride (Amilorid, Hydrochlorthiazid, Midamor) er en diuretisk kombination, der anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og kongestiv hjertesvigt, edematøst syndrom af forskellig oprindelse (inklusive dem der forekommer hos kronisk hjertesvigt nefrotisk syndrom, cirrose).

Amiloride (Frumil) Dosering og retning

Hvis du behandles for højt blodtryk, skal du bruge Amiloride flere uger, da det ikke behandler hypertension, men holder det kun under kontrol.

Amiloride (Frumil) Forholdsregler

Hvis du er syg med diabetes, nyre- eller leversygdom, meddeler lægemiddelallergier din læge om din tilstand. Må ikke store mængder mad med højt indhold af kalium, såsom bananer, bagt kartofler, cantaloupe, avocado, rosiner, kogte spinat. Alkohol kan øge virkningerne af dette lægemiddel og nogle af dets bivirkninger. Stand ikke op fra en liggende stilling hurtigt, bare sidde et par minutter før du rejser. Amiloride forårsager ikke kaliumtab fra kroppen, så der er ikke behov for saltsubstitutter. Informer din læge, hvis du planlægger graviditet eller allerede er gravid.

Amiloride (Frumil) Kontraindikationer

Overfølsomhed, hyperpotassæmi, alvorlige nyresygdomme, hepatisk koma.

Amiloride (Frumil) Mulige bivirkninger

Dette lægemiddel kan forårsage svimmelhed eller synskift, dehydrering (tør mund) eller tørst, opkastning, kvalme, hovedpine hyperpotassæmi. Søg efter lægehjælp, hvis du oplever muskelkramper, uregelmæssig hjerteslag, prikkende hænder eller fødder, træthed, vejrtrækningsbesvær, vandløbsproblemer.

Amiloride (Frumil) Interaktioner

Amiloride kan interagere med sådanne lægemidler: ACE-hæmmere, barbiturater, cholestyramin, corticosteroider, insulin, cyclosporin, muskelafslappende midler såsom tubocurarin, nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler, andet højt blodtryk medikamenter.

Amiloride (Frumil) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke tage den savnede dosis. Prøv ikke at kompensere en savnet doseby og tage en ekstra.

Amiloride (Frumil) Overdosering

Søg akut lægehjælp, hvis du mener, at du har taget for meget af Amiloride. Der er ikke særlige tegn på overdosering for denne medicin med undtagelse af dehydrering.

Amiloride (Frumil) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-86 F (mellem 15-30 C), hold Amiloride væk fra fugt og sollys.

Amiloride (Frumil) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Amiloride <<


[top]