>> Købe Amaryl <<

købe Amaryl Hurtig Ingen recept

Amaryl Almindelig brug

Amaryl er et oralt blodsukkerreduktionsmiddel, der tilhører klassen af sulfonylurinstoffer. Aktivt stof er glimepirid. Det bruges sammen med kost og motion til behandling af type 2 (ikke-insulinafhængig) diabetes. Mekanismen for dens handling er at stimulere udskillelsen og frigivelsen af insulin fra pancreas beta celler (pancreas-effekt). Amaryl anvendes til behandling af ikke-insulinafhængig diabetes (type 2) som monoterapi eller i kombination med insulin (eller metformin).

Amaryl Dosering og retning

Den bedste dosis bestemmes af en læge på grundlag af regelmæssige målinger af blodsukkerindhold.

Amaryl Forholdsregler

Pas på, at dit sukker ikke falder for lavt på grund af stress, hoppe over et måltid, udøve for længe eller drikke alkohol. Kend tegn på hypoglykæmi og opretholde en kilde til sukker. Hvis dit sukkerniveau er for højt, kan du føle dig meget tørstig eller sulten. Du kan også urinere mere end normalt. Tag denne medicin nøjagtigt som foreskrevet, da den er en del af et kompliceret program bestående af diæt, medicin og øvelsesrutiner. Fortæl det til din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, har binyr eller hypofyse problemer før du tager denne medicin. Kontraindikation Amaryl er kontraindiceret hos patienter med diabetisk ketoacidose, diabetisk koma og præfituktion, insulinafhængig diabetes (type 1), alvorlig nedsat nyrefunktion, alvorlig nedsat leverfunktion, individuel overfølsomhed overfor Amaryl, andre medlemmer af sulfonylureaklasse og sulfonamider.

Amaryl Eventuelle bivirkninger

Hvis du har tegn på allergisk reaktion på denne medicin, såsom elveblest, hævelse af ansigt og hals, udslæt eller andre vigtige symptomer (alvorlig hududslæt, kløe, rødme, bleg hud, let blå mærkning eller blødning, følelsesløshed, mørk urin, lerfarvet afføring, mavesmerter, feber, kvalme) søge om øjeblikkelig lægehjælp.

Amaryl Interaktioner

Diuretika som hydrochlorthiazid (Hydrodiuril, Ezide, Hydro-Par, Microzide, Furosemid (Lasix)), kortikosteroider som prednison og methylprednisolon (Medrol), phenytoin (Dilantin), niacin , og sympatomimetika som pseudoephedrin (Sudafed) er i stand til at øge blodsukkeret og mindske effekten af Amaryl. Propranolol (Inderal) og atenolol (Tenormin) tilhører beta-blokkere og kan også påvirke blodniveauerne og nedsætte Amaryl-aktiviteten.

Amaryl Manglende dosis

Tag den savnede dosis, så snart du husker det. Hvis det er næsten tiden for din næste dosis, skal du bare springe over den og vende tilbage til din normale skema.

Amaryl Overdosering

?jeblikkelig lægehjælp, hvis det er nødvendigt, hvis du har for meget af medicinen. Mulige bivirkninger omfatter: ekstrem svaghed, forvirring, sløret syn, mavesmerter, problemer med at tale, tremor, sved, anfald og koma.

Amaryl Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur i en stram beholder og holdes væk fra sollys, fugt, børn og kæledyr.

Amaryl Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Amaryl <<


[top]