>> Købe Allopurinol <<

købe Allopurinol Hurtig Ingen recept

Almindelig anvendelse
Allopurinol er en arthrifuge, der hæmmer xanthinoxidase og forhindrer dannelse af urinsyre fra xanthin og hypoxanthin. Reducerer koncentrationen af urinsyre og dets salte i kropsvæsker, fremmer opløsningen af eksisterende urataflejringer og forhindrer dannelsen i væv og nyrer. Medikamentet anvendes til behandling af sygdomme ledsaget af hyperuricæmi: gigt (primær og sekundær), nephrolithiasis (dannelse af nyresten fra urater); hyperurikæmi (abnormt højt niveau af urinsyre i blod, både primær og sekundær), hvilket resulterer i sygdomme, der involverer forøget opløsning af nukleoproteiner og forhøjede niveauer af urinsyre i blodet, herunder ved forskellige former for leukæmier og også til behandling af nogle andre betingelser.

Allopurinol Dosering og retning

Dosis på 100-800 mg dagligt kan ordineres afhængigt af tilstanden. Indledende dosis på 100 mg kan øges gradvist. Patienter med akut gigt og tophi (urinsyre-krystaller i vævene mest omkring leddene) bør behandles med 300-400 mg Allopuionol dagligt. Doser over 300 mg skal opdeles i to eller flere indtag. Tag medicin med mad for at undgå irritation af maven. Tag ikke store doser af vitamin C. Drikk rigeligt med vand for at undgå dannelse af nyresten. Begræns forbrug af alkoholholdige drikkevarer og purinerige fødevarer som sødebrød, sardiner, ansjos, nyrer, lever og linser.

Allopurinol Forholdsregler

Allopurinol bør tages over en periode på flere måneder, så dine symptomer begynder at reducere. Regelmæssigt indtag er vigtigt, selvom der ikke ses en øjeblikkelig virkning. Du kan opleve akutte angreb af gigt oftere i begyndelsen af behandlingen med Allopurinol, selvom normale urinsyreindhold er nået. Angrebene bliver kortere og mindre akutte, da terapien fortsætter. Ved ethvert tegn på allergisk reaktion skal du stoppe med at tage medicinen og konsultere din læge som udvikling af alvorlig hudsygdom, irreversibel skade på leveren eller generel betændelse i et blod eller lymfekar er muligt hos nogle individer. Informer din læge, hvis du har diabetes eller nyre dysfunktion, før du tager Allopurinol, da der er brug for korrektion af din dosis.

Allopurinol Kontraindikationer

Allopurinol kan ikke anvendes til patienter med overfølsomhed over for medicinen, hos personer med nedsat lever- eller nyreforstyrrelse, primær hæmokromatose, asymptomatisk hyperuricæmi, akut gigt, graviditet, amning. Lægemidlet kan ikke ordineres til børn under 14 år, medmindre patienterne behandles for leukæmi, maligne tumorer og enzymatiske lidelser. C pleje. Nyresvigt, hjertesvigt, diabetes mellitus, hypertension.

Allopurinol Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er diarré, kvalme, allergi (udslæt, kløe) og døsighed. Stop med at tage medicinen ved første tegn på udslæt, smertefuld eller blodig vandladning, øjenirritation eller ansigts hævelse, da disse kan være tegn på en alvorlig allergisk reaktion, der kræver øjeblikkelig behandling. I sjældne tilfælde kan Allopurinol forårsage skader på nerve, nyre og knoglemarv samt være en grund til en alvorlig og endog dødelig allergisk levertoksicitet. Hos patienter med levertoksicitet kan appetitab og kløe vidne til det. Risikoen øges hos patienter med nedsat nyrefunktion.

Allopurinol Interaktioner

Dosis af oral mercaptopurin (Purinethol) og azathioprin (Imuran) bør reduceres, da Allopurinol øger deres blodniveau. Risiko for hududslæt øger hos patienter, der tager Allopurinol med penicilliner.

Allopurinol Manglende dosis

Tag den savnede dosis, så snart du husker, medmindre det er næsten tiden for din næste dosis. Hvis det er næsten tiden for din næste dosis, skal du bare springe over den og vende tilbage til din normale ordning. Må ikke overstige den anbefalede dosis.

Allopurinol Overdosering

Ved mistænkt Overdosering søg om øjeblikkelig lægehjælp. Der er ingen specifikke oplysninger om Allopurinol Overdose

Allopurinol Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur, under 25 C (77 F) og uden for rækkevidde, og børn og kæledyr.

Allopurinol Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Alle specifikke vejledning til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Allopurinol <<


[top]