>> Købe Alfacip <<

købe Alfacip Hurtig Ingen recept

Alfacip Almindelig brug

Alfacip (en analog af vitamin D) indeholder aktiv ingrediens Alfacalcidol og administreres til behandling af tilstande med nedsat calciummetabolisme forårsaget af 1-ЮБ hydroxyleringsforstyrrelser, såsom når der er nedsat nyre fungere. De tilstande, der behandles af Alfacip, er renal osteodystrofi, hyperparathyroidisme (en lidelse med parathyroidhormonmangel, stoffet der kræves til absorption af calcium og fosfor), hypoparathyroidisme, neonatal hypokalcæmi, ernæringsmæssige og malabsorptive rickets og osteomalacia, pseudo-mangel (D-afhængig) rickets og osteomalacia, hypophosphataemic D-resistente rickets og osteomalacia, osteoporose.

Alfacip Dosering og retning

Daglig dosis af Alfacip er 1 mcg / dag. Dosis bør reduceres hos ældre, nyfødte og for tidlige spædbørn, børn under 20 kg kropsvægt.

Alfacip Forholdsregler

De patienter, der behandles af Alfacip, bør testes regelmæssigt for at undgå hypercalcæmi for plasmakoncentrationer af calcium, parathyroidhormon, alkalisk fosfatase, radiografiske og histologiske undersøgelser. Testene er specielt nødvendige for patienter med kronisk nyresvigt, fordi nedbrydningen af nyrefunktionen kan forværres ved langvarig hypercalcæmi.

Alfacip Kontraindikationer

Patienter med hypercalcæmi, metastatisk forkalkning, hyperphosphatæmi (undtagen når de forekommer med hypoparathyroidisme) eller hypermagnesiumæmi, D-toksicitet eller overfølsomhed over for D-vitaminet eller dets analoger, kan ikke behandles af Alfacip.

Alfacip Eventuelle bivirkninger

Følgende bivirkninger kan forekomme: hyperkalcæmi, utilpashed, træthed, svaghed, kvalme og opkastning, hovedpine og svimmelhed, forstoppelse eller diarré, mundtørhed i munden, mave eller mavetarm som halsbrand, hjertebanken, knogler, muskler og ledsmerter.

Alfacip Interaktioner

Langtidsbehandling med antikonvulsiva stoffer, herunder phenytoin, kan ændre D-vitamin og calciummetabolisme. Dette resulterer i metabolisk knoglesygdom og hypokalcæmi og endda anfald. Overvågning af calciumniveauer hos patienter på antiepileptika er påkrævet.

Alfacip Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Forøg ikke din anbefalede dosis. Tage dine doser på omtrent samme tid hver dag for at undgå at savne en dosis.

Alfacip Overdosering

Tegn på Alfacip Overdosering kan være følgende: høj feber, højt blodtryk, uregelmæssigt hjerterytme, mavesmerter (svær).

Alfacip Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 F (15-25 C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Alfacip Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Alfacip <<


[top]