>> Købe Alercas <<

købe Alercas Hurtig Ingen recept

Alercas (Allegra) Almindelig brug

Alercas er en antihistamin, der anvendes til behandling af sæsonallergi symptomer som nysen, løbende næse, kløende hals eller kløende, vandige øjne. Denne medicin virker modvirker de reaktioner, som din krop har på naturligt forekommende kemiske histaminer, dette produceres, når din krop har en allergisk reaktion. Alercas bruges også til behandling af hud kløe og elveblader forårsaget af kronisk idiopatisk urticaria hos mennesker i forskellige aldre.

Alercas (Allegra) Dosering og retning

Tag det oralt med et helt glas vand. Det tager normalt 1 time før eller to timer efter måltider to gange om dagen (om morgenen og om aftenen). Tag Alercas ikke med en frugtsaft, da det kan reducere Alercass effektivitet. Den anbefalede dosis Alercas til voksne er, og børn over 12 år er 60 mg to gange om dagen eller 180 mg en gang om dagen. Den anbefalede dosis Alercas til børn 6-11 år er 30 mg to gange om dagen. Bemærk: Denne vejledning præsenteres her kun for gennemgang. Det er meget nødvendigt at konsultere din læge, før du bruger. Det hjælper dig med at få de bedste resultater.

Alercas (Allegra) Forholdsregler

Tag Alercas med vand, fordi frugtsaft som grapefrugt, appelsin og æble kan reducere biotilgængeligheden og eksponeringen af fexofenadin, Alercass aktive ingrediens. Rådfør dig med din læge og diskusér risici, du bør tage Alercas under graviditet, blive gravid eller ammende. Brug ikke uden læge råd før amning. Alercas anbefales ikke til børn under 6 år.

Alercas (Allegra) Kontraindikationer

Alercas er ikke tilladt hos patienter med kendt overfølsomhed overfor fexofenadin og nogen af indholdsstofferne i Alercas. Brug ikke denne medicin, hvis du har overfølsomhedsreaktioner med manifestationer som angioødem, brysttæthed, dyspnø, rødme og systemisk anafylaksi er blevet rapporteret.

Alercas (Allegra) Eventuelle bivirkninger

De kan omfatte en allergisk reaktion: elveblest; åndedrætsbesvær hævelse af dit ansigt, læber, tunge eller hals. Også de mest mulige bivirkninger omfatter: ørepine; feber; alvorlig eller vedvarende hoste eller opkastning. Mindre alvorlige omfatter: Svimmelhed; hovedpine; ondt i maven. Hvis du oplever en af dem, skal du stoppe med at bruge Alercas og fortælle din læge så hurtigt som muligt. Kontakt også din læge om enhver bivirkning, der virker usædvanlig.

Alercas (Allegra) Interaktioner

Bemærk også, at interaktion mellem to lægemidler ikke altid betyder, at du skal stoppe med at tage en af dem. Som sædvanlig påvirker det effekten af lægemidler, så kontakt din læge om, hvordan interaktioner forvaltes eller skal forvaltes.

Alercas (Allegra) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Alercas (Allegra) Overdosering

Symptomer på Alercas Overdose omfatter: tør mund, svimmelhed eller døsighed. Hvis du oplever en af dem, skal du straks kontakte din læge.

Alercas (Allegra) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 20 og 25 grader C (68 og 77 grader F). Opbevares væk fra varme, fugt og lys. Må ikke opbevares på badeværelset. Opbevares utilgængeligt for børn.

Alercas (Allegra) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Alercas <<


[top]