>> Købe Albenza <<

købe Albenza Hurtig Ingen recept

Albenza Almindelig brug

Albenza bruges til at behandle bruges til at behandle bændelorm infektion, det holder ormen fra at absorbere sukker, så ormen mister energi og dør. Albenza anvendes til behandling af forskellige orminfektioner, der udvikler sig på grund af sådanne årsagssygdomme som Taenia solium, cystisk hydatidsygdom i leveren, peritoneum eller lunger forårsaget af larveformen af hundens bændelorm, Echinococcus granulosus, almindelige orm (ascariasis), kutan larver migrans, pinworms (enterobiasis eller oxyuriasis), hookworms (ancylostomiasis og necatoriasis), whipworms (trichuriasis), strongyloidiasis, trichostrongyliasis.

Albenza Dosering og retning

Tag dette lægemiddel to gange dagligt med måltider. Følg alle lægeinstruktioner. Svæg tabletterne hele, og drik en lille mængde væske.

Albenza Forholdsregler

Giv ikke denne medicin til nogen med lignende symptomer, hvis det ikke var ordineret til dem. Informer din læge før du tager Albenza, hvis du er gravid, planlægger at blive gravid eller ammer, har øjenproblemer (retinale læsioner), leversvigt, lave antal hvide blodlegemer, lave blodpladetal eller knoglemarvsproblemer.

Albenza Kontraindikationer

Albenza er kontraindiceret hos patienter overfølsomme for dets komponenter, gravide patienter. Forsigtighed bør opleves hos patienter med nedsat leverfunktion. Mulige bivirkninger Bivirkninger kan forekomme som allergiske reaktioner (hududslæt eller kløe, feber, ondt i halsen, svær træthed og svaghed), mavesmerter, svimmelhed, hovedpine, feber, kvalme, opkastning, diarré eller midlertidigt hårtab. Informer din læge, hvis du har nogen af de alvorlige bivirkninger, der er anført ovenfor.

Narkotikainteraktioner
Informer din læge om alle foreskrevne og over-the-counter medicin og urteprodukter, du bruger specielt om dexamethason, praziquantel, cimetidin, theophyllin.

Albenza Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage en dosis, tag det så hurtigt som muligt, medmindre det er næsten tid til din næste dosis. Hvis det skete, skal du bare springe over den glemte dosis og fortsætte din regelmæssige tidsplan. Må ikke overstige den anbefalede dosis og tag ikke to doser på én gang.

Albenza Overdosering

Søg efter øjeblikkelig lægehjælp, hvis du antager, at der blev taget for meget af denne medicin.

Albenza Opbevaring

Gem Albenza mellem 20-25 C (68-77 F) væk fra lys og børn.

Albenza Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Albenza <<


[top]