>> Købe Acyclovir cream 5% <<

købe Acyclovir cream 5% Hurtig Ingen recept

Acyclovir cream 5% Almindelig brug

Acyclovir er en antiviral medicin, der bruges til behandling af herpesinfektioner i hud, læbe og kønsorganer; herpes zoster; og vandkopper. Acyclovir creme stopper viral replikation, men det virker ikke ved behandling af visse virusinfektioner, som forkølelse.

Acyclovir cream 5% Dosering og retning

Tag det oralt med eller uden mad / mælk. Fælles dosis er 200 mg hver 4. time, fem gange om dagen i ti dage. Hvis herpes er tilbagevendende, er den anbefalede dosis for voksne 400 mg to gange dagligt i 1 år. Vask af dine hænder hjælper dig med at undgå at overføre infektionen til andre. Bemærk: Denne vejledning præsenteres her kun for gennemgang. Det er meget nødvendigt at konsultere din læge, før du bruger. Det hjælper dig med at få de bedste resultater.

Acyclovir cream 5% Forholdsregler

Undgå at lade inficerede områder komme i kontakt med andre mennesker. Rør ikke øjnene efter at have rørt et inficeret område. Brug ikke uden lægens tilladelse, hvis din medicinske historie omfatter: nyresygdom eller leversygdom. Acyclovir creme bør ikke anvendes under graviditet, blive gravid eller ammende uden læge rådgivning. Brug ikke Acyclovir creme før amning uden læge rådgivning.

Acyclovir cream 5% Kontraindikationer

Acyclovir er ikke tilladt hos patienter med nyresygdomme. Acyclovir-cremen er også kontraindiceret hos personer, der er overfølsomme for Zovirax, Acyclovir eller lignende stoffer.

Acyclovir cream 5% Eventuelle bivirkninger

De kan omfatte en allergisk reaktion: elveblest; åndedrætsbesvær hævelse af dit ansigt, læber, tunge eller hals. Også de mest mulige bivirkninger omfatter: smerte i din nedre ryg; urinering mindre end normalt eller slet ikke; let blå mærkning eller blødning usædvanlig svaghed. Mindre alvorlige omfatter: kvalme, opkastning, diarré, tab af appetit, mavesmerter; hovedpine, føler sig lette hævelse i dine hænder eller fødder. Hvis du oplever en af dem, skal du stoppe med at bruge Acyclovir creme og fortælle din læge så hurtigt som muligt. Kontakt også din læge om enhver bivirkning, der virker usædvanlig.

Acyclovir cream 5% Interaktioner

Acyclovir interagerer med: probenecid (Benemid), Tizanidin, Varicella Virus Vaccine, Fosphenytoin, Phenytoin, Valproinsyre. Bemærk også, at interaktion mellem to medikamenter ikke altid betyder, at du skal stoppe med at tage en af dem. Som sædvanlig påvirker det effekten af lægemidler, så kontakt din læge om, hvordan interaktioner forvaltes eller skal forvaltes.

Acyclovir cream 5% Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Acyclovir cream 5% Overdosering

Symptomer på AcyclovirOverdose omfatter: anfald (kramper), hallucinationer og urinering mindre end normalt eller slet ikke. Hvis du oplever en af dem eller et usædvanligt symptom, skal du straks kontakte din læge.

Acyclovir cream 5% Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 59-77 grader F (15-25 grader C) væk fra lys og fugt, børn og kæledyr. Må ikke anvendes efter udløbsperioden.

Acyclovir cream 5% Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Acyclovir cream 5% <<


[top]