>> Købe Acure <<

købe Acure Hurtig Ingen recept

Acure (Differin) Almindelig brug

Acure hjælper med at rydde den acne, du har, og hjælper med at holde ny acne fra start. Den fremstilles kun i form af gel eller fløde til ekstern brug.

Acure (Differin) Dosering og retning

Anvend Acure på rent tørt ansigt. Spred det jævnt over hele ansigtet, undgå områderne omkring dine øjne og læber. Prøv ikke at bruge store portioner af Acure, da din hud kan blive irriteret. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger.

Acure (Differin) Forholdsregler

Anvend Acure til dit ansigt undgå områderne omkring dine øjne og læber.

Acure (Differin) Kontraindikationer

Acure bør ikke anvendes af patienter, der har påvist en reaktion på overfølsomhed overfor adapalen.

Acure (Differin) Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er tørhed, kløe og brændende. En meget alvorlig allergisk reaktion opstår sjældent. Mange mennesker, der bruger dette lægemiddel, har ikke alvorlige bivirkninger. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger. Hvis du bemærker de virkninger, der ikke er anført her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Acure (Differin) Interaktioner

Fortæl det til din læge eller apoteket om alle receptpligtige og nonprescription / urteprodukter, du brugte før du brugte denne medicin. Bupropion kan interagere med produkter, der indeholder: * alpha hydroxy syrer * glycolsyre * resorcinol eller salicylsyre. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger.

Acure (Differin) Manglende dosis

Hvis du har glemt at bruge Acure i tide, skal du bruge den så snart du husker samme dag. Hvis det er morgen på en anden dag, vente indtil tidspunktet for det næste program.

Acure (Differin) Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp.

Acure (Differin) Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem ikke dine stoffer på badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Acure (Differin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Acure <<


[top]