>> Købe Actapin <<

købe Actapin Hurtig Ingen recept

Actapin (Norvasc) Almindelig brug

Denne medicin tilhører gruppen af calciumkanalblokkere. Actapin blokkerer selektivt kanaler af L-type (en af seks typer af kanaler i væv) placeret i en vaskulær væg, myokard og især i celler af ledende og kontraktile systemer i myokardium. Ved at blokere Ca + ioner overfører membranen Actapin reducerer tone i fartøjer, arterielt tryk. Medikamentet bruges til at behandle hypertension, iskæmisk hjertesygdom, angina.

Actapin (Norvasc) Dosering og retning

Tag ikke dette lægemiddel, hvis det ikke blev administreret til dig. Følg alle lægenes anvisninger. Det er muligt at tage Actapin med eller uden mad. Da det metaboliseres i leveren, skal det indgives forsigtigt hos patienter med leversvigt.

Actapin (Norvasc) Forholdsregler

Undgå at drikke alkohol. Inden du tager Actapin, skal du informere din læge, hvis du har hjertesvigt eller leversygdom.

Actapin (Norvasc) Kontraindikationer

Individuel overfølsomhed, arteriel hypotension, kardiogent shock, graviditet, amning. Forsigtighed er vigtig, når Actapin administreres til patienter med kronisk hjertesvigt diabetes, lipid metabolisme lidelser, leversvigt og til personer yngre 18 år

Actapin (Norvasc) Eventuelle bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er ødem af nedre ekstremiteter og hovedpine. Kontakt lægen til lægehjælp, hvis du føler dem og også hævelse i dine hænder, ankler eller fødder, brystsmerter, langsomt, hurtigt eller poundende hjerteslag, let blå mærkning eller blødning, usædvanlig svaghed, følelsesløshed, brænding, smerte eller tinglig følelse gulsot.

Actapin (Norvasc) Interaktioner

Medicin, der indeholder У 2+, kan nedsætte Actapin-effekten. Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler og østrogener kan nedsætte effektiviteten af Actapin. Diuretika kan øge Actapin aktivitet. Samtidig behandling med medicin indeholdende lithium kan forværre deres toksicitet.

Actapin (Norvasc) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage en dosis, tag det så snart du husker, medmindre det er næsten tid til næste indtagelse. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke tage den ubesvarede dosis og genoptage din regelmæssige tidsplan. Kompensér ikke den savnede dosis ved at tage en ekstra.

Actapin (Norvasc) Overdosering

Hvis du oplever tinglig følelse, søger alvorlig svimmelhed og svimmelhed om øjeblikkelig lægehjælp.

Actapin (Norvasc) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur, 15-30 C (59-86 F), i en lysbestandig beholder væk fra fugt.

Actapin (Norvasc) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Actapin <<


[top]