>> Købe Aciclovin <<

købe Aciclovin Hurtig Ingen recept

Aciclovin (Aciclovir) Almindelig brug

Aciclovin er et antiviralt lægemiddel, det er en syntetisk ingrediens med en lignende molekylær struktur til purin nukleosid. Aciclovin bruges til at behandle virale infektioner som forkølelsessår, for at stoppe væksten af herpes simplexvirus, varicella zostervirus (forårsaget af vandkopper og helvedesild), Epstein Barr-virus (forårsaget af kirtelsfeber) og i mindre grad Cytomegalovirus (CMV ). Det er også nyttigt at forebygge kønsherpes og forhindre virusinfektioner der forekommer hos dem med nedsat immunsystem. Denne medicin kan også medvirke til at reducere, hvor længe smerterne forbliver, efter at sårene heler. Derudover kan Aciclovin hos mennesker med svækket immunforsvar mindske risikoen for, at virus spredes til andre dele af kroppen og forårsager alvorlige infektioner.

Aciclovin (Aciclovir) Dosering og retning

Tag denne medicin med munden med eller uden mad, normalt 2 til 5 gange om dagen som anvist af din læge. Tag denne medicin i munden med et glas vand. Tag din medicin med jævne mellemrum. Tag ikke din medicin oftere end instrueret. Tag al din medicin som angivet, selvom du tror, at du er bedre. Hvis du bruger den flydende form af denne medicin, skal du rykke flasken godt inden hver dosis. Mål forsigtigt dosen med en speciel måleenhed / ske. Brug ikke en husholdningsske, da du måske ikke får den rigtige dosis. Doseringen er baseret på din medicinske tilstand og respons på behandling. Hos børn er dosering også baseret på vægt.

Aciclovin (Aciclovir) Forholdsregler

Du bør tale med din sundhedspleje, før du tager Aciclovin, hvis du har en nyresygdom, herunder nyresvigt (nyresvigt), allergi, herunder allergi over for fødevarer, farvestoffer eller konserveringsmidler . Lad din sundhedspersonale vide, om du er gravid eller tænker på at blive gravid, amme. Sørg for at fortælle din læge om alle lægemidler, du tager, herunder receptpligtige og ikke-receptpligtige lægemidler, vitaminer og naturlægemidler. Lægemidlet passerer gennem modermælk. Hvis du ammer eller planlægger at starte, skal du derfor diskutere dette med din læge, inden du tager stoffet.

Aciclovin (Aciclovir) Kontraindikationer

Aciclovin Injection er kontraindiceret til patienter, der udvikler overfølsomhed overfor aciclovir eller valaciclovir. Mulige bivirkninger Bivirkninger er potentielt alvorlige, og du bør snarest muligt rapportere til din læge eller sundhedspersonale. Disse omfatter, men er ikke begrænset til: allergiske reaktioner som hududslæt, kløe eller elveblødninger, hævelse af ansigt, læber eller tunge, brystsmerter, forvirring, hallucinationer, tremor, mørk urin, øget følsomhed overfor solen, rødme, blærer , skrælning eller løsnelse af huden, herunder i munden, anfald, urinpassage eller forandring i mængden af urin, usædvanlig blødning eller blå mærker eller påvisning af røde pletter på huden, usædvanlig svag eller træt, gulning af øjne eller hud . Bivirkninger, som normalt ikke kræver lægehjælp: diarré, feber, hovedpine, kvalme, opkastning i maven. På denne måde rapportere til din læge eller sundhedspersonale, hvis de fortsætter eller er generende.

Aciclovin (Aciclovir) Interaktioner

Der er negative interaktioner, der kan opstå, når Aciclovin kombineres med nogen af de ovenfor nævnte lægemidler. Phenytoin (Fosphenytoin) og Aciclovin: Det kan nedsætte niveauet af phenytoin i dit blod, hvilket muligvis gør det mindre effektivt. Din sundhedsplejerske kan muligvis måle niveauet af phenytoin i dit blod (ved hjælp af en blodprøve) og justere din dosis efter behov. Probenecid kan øge aciclovirniveauet i dit blod og øge risikoen for acyclovir-bivirkninger. Din sundhedsudbyder kan muligvis nedsætte din dosis acyclovir for at forhindre denne interaktion i at forekomme. Acyclovir kan øge niveauet af Tenofovir i dit blod, hvilket potentielt øger risikoen for bivirkninger. Din sundhedsudbyder kan muligvis sænke din dosis tenofovir for at forhindre

Aciclovin (Aciclovir) lægemiddelinteraktioner

fra at forekomme.

Aciclovin (Aciclovir) Manglende dosis

Tag den savnede dosis, så snart du husker det. Hvis det er næsten tid til din næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og tage medicinen på det næste regelmæssigt planlagte tidspunkt. Brug ikke ekstra medicin til at udfylde misseddosen

Aciclovin (Aciclovir) Overdosering

Søg akut lægehjælp, hvis du tror at du har brugt for meget af denne medicin. Overdoseringssymptomer kan omfatte beslag (kramper), hallucinationer og urinering mindre end normalt eller slet ikke.

Aciclovin (Aciclovir) Opbevaring

Opbevares ved kontrolleret stuetemperatur fra 15 ° C til 25 ° C (59 ° F til 77 ° C). Opbevar dette lægemiddel utilgængeligt for børn, del aldrig dine lægemidler sammen med andre, og brug kun denne medicin til den angivne indikation.

Aciclovin (Aciclovir) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Aciclovin <<


[top]